Bulvár

FIDESZ migráncsolós agymosodája így működik!

Hát ezek az elvetemült migráncsok mire nem képesek hallatlan! Az ember esze megáll, épp ésszel fel sem lehet fogni! 😮
Azt képzeld el, hogy egy migráncs autót akart lopni (ki hallott már ilyet) de két szemfüles rendőr észrevette, és elkapta. Erre mit csinál az elvetemült migráncs? Megsebesítette őket 😮 És bibis lett mind a két rendőrbácsi!
Na ezt akarod Te is???? Hogy a migráncsok bántsanak minket? Na ezért szavazz a FIDESZRE mert itt akkor ilyen nem lesz!
Multkor azt mondta a Viktor, hogy magyar kézbe magyar tollat. Ezen az analógián haladva pedig mi azt mondjuk magyar földre, magyar bűnözőt!
Elég egy esti tényeket meghallgatni. Igaz ott jellemzően nem autót lopnak a fiaink, hanem egy kicsit hardcore irányba haladnak az erőszak tekintetében, de annyi baj legyen, legalább nem migráncsok. 

 

TV2-n tényekben legútóbb ilyen apróságokkal készültek az ünnepekre egyes „keresztény” családok. Az egyik magyar ember pl baltával agyonverte egy  a saját anyját, majd egy másik megerőszakolta a kiskorú unokatestvérét, egy harmadik meg rágyújtotta a feleségére, és a saját lányára a házukat! Nem migráncsok, hanem keresztény értékrendben szocializált magyar emberek nap, mint nap mészárolják egymást.

Persze meg kell védeni a magyar családokat ezektől a galád migráncsoktól, mert mindnek egytől-egyig az a szándéka, hogy idejön, és itt aztán majd terroristásat játszik a haverjaival, és felrobbantanak mindent ami mozog.
 
 Na meg a fizu is kecsegtető. Annyi pénz lehet ebben a keresztény országban keresni, hogy az állad leesik, és ez az ország egy tejjel-mézzel folyó kánoán a hanyatló nyugathoz képest. 
😂😂😂
Azt kéne észrevenni, hogy a média agymosódája úgy működik, hogy általánosít. Ez a szenegáli ember, igen autót lopott, vagy akart lopni, ahogy sok más ember is, aki bűnözés útjára lép. De a média el tudja hitetni az emberrel, hogy az egyén felellősége az nem a sajátja, hanem kollektiven az egész népépnek a felelőssége. Szóval amikor egy szenegáli autót próbál lopni azt az egész népére kivetítve értelmezzük, hogy minden szenegáli, aki beteszi ebbe az országba a lábát egy autó tolvaj. Kvázi mi majd jól megmentünk téged a szenegáli autó tolvaj néptől. (csak szavazz ránk)
Ezzel szemben ha egy francia polgár akar autót lopni, akkor nem bélyegzik meg az egész francia társadalmat. Nincs kollektív felelősség. Akkor csak az egyén felel a tettért. Így működik az uszítás. Ez mindig attól függ, hogy a hatalom kivel szemben akar általánosítani, majd ezzel módszerrel elérni azt, hogy egy nemzetet egy kalap alá vegyen egyetlen bűnözővel. 
Facebook
error: Nem! 🤬