Bulvár

Deutsch apósa túl sokat kért az albérletért?

Az elbérlője késelte halálra Deutsch apósát!
Éppen a havi lakbéreket szedte be Deutsch Tamás legújabb apósa, amikor az egyik albérlő nem tudott fizetni. Ebből szóváltás alakult ki, majd az elbérlő egy késsel lekaszabolta a főbérlőt, aki a helyszínen meghalt. 
Sajnos tendencia, hogy a főbérlők vérszemet kapnak, és pofátlanul magas bérleti díjakat kérnek. Magyarán az utolsó forintot is kiszipolyozzak az albérlőből. 
Egész egyszerűen sokan annyit kérnek, hogy vagy nem lehet kitermelni egy normális munkából, vagy pedig ha nagy nehezen valaki ki tudja fizetni az irreálisan magas albérleti díjat, nem marad semmi másra pénze.
Így kell módszeresen ellehetetleníteni az olyan embereket, akik nem képesek kifizetni 80-100 milliókat egy ingatlanra.
A helyzet abszrurdítását jól mutatja, hogy Deutsch apósának a sok kiadott albérletéből ez csak az egyik volt. Kvázi az egyik ember azt sem tudja, hogy mennyi pénzt szedjen be havonta a megszámlálhatatlan ingatlanjai után a másik, meg a magas árak miatt az utcára kényszerül.
A nagy számok törvénye alapján nem csoda, hogy egyes embereknél elszakad a cérna, és az ilyen helyzetekre nem talál más kiutat.
Nem kell megölni senkit, ez teljesen világos, de azt is látni kéne már lassan minden főbérlőnek, hogy nem lehet kicsavarni az utolsó fillért is mindenkinek a kezéből, aki ki van szolgáltatva. Nem lehet visszaélni ezzel a helyzettel, és nem lehet lyukakért irreálisan magas árakat kérni, mert senki nem tudhatja, hogy a másik embernél mikor szakad el az a bizonyos cérna. 

A road trip to Norway’s best view

Kjeåsen is famous as one of the most isolated inhabited corners of Norway. And while getting here is a wild adventure, it’s the views from the top that truly stir the spirit.

Pope praises ‘wise, tender’ Benedict at solemn burial

Pope Francis has joined pilgrims in St Peter’s Square to preside over the funeral of his predecessor, who resigned from the papacy in 2013. The dome of St Peter’s basilica at the Vatican was shrouded in mist as the cypress-wood coffin containing Pope Benedict XVI’s body was brought out and placed on the steps. There was applause from the faithful who had gathered for the funeral. Benedict was then interred in a tomb beneath the basilica. Clergy from around the world had come – cardinals in red vestments, nuns and monks in their dark robes.

error: Nem! 🤬