Bulvár

Ha Csolány meghal az Gődény és a hozzá hasonló sarlatánok lelkén szárad.

Csolány élet-halál között! Facebook oldalán rengeteg posztjában rajongott Gődény Györgyért! 
Csollány Szilveszter nem csak vírustagadó, és oltásellenes, hanem egyenesen megrögzött híve a többszőr letartoztatott Gődény Györgynek. Egyenesen rajongásig magasztalta nem egy posztjában, a vírus szakértővé avanzsált patikust, aki úgy szerzett magának tekintélyt, hogy fehér köpenyben osztja az észt, mert úgy hitelesebb. Már majdnem úgy néz ki messziről, mintha valódi orvos lenne. 
Azt jelen pillanatban nem tudjuk, hogy Gődény hülyeségei miatt hány ember halt már meg, mert nyilván sokan vannak, csak azok az emberek nem ismertek így az értelmetlen haláluk a feledés homályába vész, hiszen nincs hírértékük. Ők csak statisztikai adatok. De ha egy olimpiai bajok is halottak között van, az már más téma. Arra már harap a média. 

Az addig talán rendben is van, hogy Gődénynek van egy álláspontja a vírussal, és az oltásokkal kapcsolatban. De abban a pillanatban, hogy sajátos elképzeléseivel tömegeket manipulál, és ezzel megfosztja őket az oltástól az már súrolja az emberiség elleni bűntett fogalmát. 
Szerencsétlen Csollánynak is úgy kimosta az agyát, hogy valószínűleg haldoklik egy lélegeztető gépen. És miért? Mert vannak ilyen hitelesnek tűnő, de egyáltalán nem hiteles emberek, akik innen-onnan összekukázott félinformációkkal hamis illúziókat keltnek olyan emberekben, akiknek úgy kéne az oltás, mint egy falat kenyér. 
Ha Csollány meghal az Gődény bűne is lesz! Legalábbis vastagon benne van abban, hogy emberek abba az irányba kezdjenek el gondolkozni, hogy vírus nincs is, és az oltás semmire sem jó.
Mivel Gődény sok emberhez eljut azt sem tudni, hogy pl mennyire volt hatással Kóbor Jánosra. Nem is fog kiderülni már, de nem kizárt, hogy Őt is Gődény kényszerképzeteinek egyike ölte meg, miszerint az oltás semmire nem jó. Hogy hány ember élete szárad a lelkén, megmondani nem lehet. Csak remélhetjük, hogy azok a halottak, akik Gődény hívei voltak, és a “tanításiat” szent írásként kezelték azok éjszakánként megjelennek a nagy szekta vezető előtt, és kísértik. Mert ez amit Gődény vezet, az nem más mint egy szekta.
Egymás baromságaimból táplálkozva erősítik egymásban a hitet, hogy a vírus nem létezik, miközben egyesével kötik rá őket a lélegeztető gépre, ahonnan a következő megálló a ravatalozó. 
Sajnos sokan összekötik a híres emberek munkásságát, és magánéletét. Az van, hogy míg az egyik egy csodálatos sportoló, és a másik egy hatalmas énekes, addig az élet más területén egész egyszerűen sötétek, és befolyásolhatóak. Kóborról zenész társa azt nyilatkozta a halála után, hogy egy makacs sváb volt. Az isten minden pénzért nem volt hajlandó beoltatni magát, mert nem hitt az oltásban. És nyilván nem magától találta ki, hogy neki miért nem kell oltakozni, ahogy Csollány sem. A Gődény, és a hozzá hasonló szektavezetők miközben milliókat kaszálnak a youtube-n a hamis információkkal embereket ölnek meg tevékenységükkel úgy, hogy észre sem veszik.
Rengeteg ilyen, és ehhez hasonló oltásellenes Gődényes poszt van Csollány oldalán, ahol NORMÁLIS életet akar.
Azt most megkapta szegény…..egy lélegeztető gépen… 

A road trip to Norway’s best view

Kjeåsen is famous as one of the most isolated inhabited corners of Norway. And while getting here is a wild adventure, it’s the views from the top that truly stir the spirit.

Pope praises ‘wise, tender’ Benedict at solemn burial

Pope Francis has joined pilgrims in St Peter’s Square to preside over the funeral of his predecessor, who resigned from the papacy in 2013. The dome of St Peter’s basilica at the Vatican was shrouded in mist as the cypress-wood coffin containing Pope Benedict XVI’s body was brought out and placed on the steps. There was applause from the faithful who had gathered for the funeral. Benedict was then interred in a tomb beneath the basilica. Clergy from around the world had come – cardinals in red vestments, nuns and monks in their dark robes.

Fura jelenség a villában!

Brutális milyen mennyiségű szlenget használnak a villában! Van aki már annyira túlzásba viszi, hogy agyarul már alig-alig beszél! 

error: Nem! 🤬