Bulvár

Szlávik Vs Rusvai! Kinek higgyek, mit csináljak? VIDEÓ! Szavazz!

Magyarországon teljes a fejetlenség! mi sem mutatja jobban, hogy a két legnagyobb szaktekintély még a legalapvetőbb kérdésekben is szöges ellentétben vannak egymással. 
Nem csoda, hogy az egyszerű ember már teljesen tanácstalan! Akko’ mostmiafaszomatcsináljak, ha az egyik azt mondja egy dolgot tehetünk : Kerüljük el! Míg a másik szerint az a legjobb ha elkapjuk a vírust, mert csak úgy alakul ki a teljes védelem. 
Rusvai reménykedik benne, hogy elkapja a vírus, ami  azért több sebből is vérzik. Egyrészt Ő már nem fiatal, és mégis azt látja legjobbnak, ha elkapja a vírust és megküzd vele. Ez furcsa, hiszen mostanában azt is mondta, hogy aki nehezen küzd meg a vírussal, az a következő alkalommal sokkal nagyobb eséllyel fog meghalni, mert ugyan antitestek képződhetnek, de pl a tüdő szövetek olyan súlyosan károsodhatnak, hogy a második küzdelem a vírussal már halállal is végződhet. Ennek ellenére a szépkorú professzor egyre inkább azt hangoztatja, hogy el akarja kapni a vírust.
Most akkor Te kinek hiszel? Mit csinálsz?

A road trip to Norway’s best view

Kjeåsen is famous as one of the most isolated inhabited corners of Norway. And while getting here is a wild adventure, it’s the views from the top that truly stir the spirit.

Pope praises ‘wise, tender’ Benedict at solemn burial

Pope Francis has joined pilgrims in St Peter’s Square to preside over the funeral of his predecessor, who resigned from the papacy in 2013. The dome of St Peter’s basilica at the Vatican was shrouded in mist as the cypress-wood coffin containing Pope Benedict XVI’s body was brought out and placed on the steps. There was applause from the faithful who had gathered for the funeral. Benedict was then interred in a tomb beneath the basilica. Clergy from around the world had come – cardinals in red vestments, nuns and monks in their dark robes.

Fura jelenség a villában!

Brutális milyen mennyiségű szlenget használnak a villában! Van aki már annyira túlzásba viszi, hogy agyarul már alig-alig beszél! 

error: Nem! 🤬