Bulvár

Szlávik Vs Rusvai! Kinek higgyek, mit csináljak? VIDEÓ! Szavazz!

Magyarországon teljes a fejetlenség! mi sem mutatja jobban, hogy a két legnagyobb szaktekintély még a legalapvetőbb kérdésekben is szöges ellentétben vannak egymással. 
Nem csoda, hogy az egyszerű ember már teljesen tanácstalan! Akko’ mostmiafaszomatcsináljak, ha az egyik azt mondja egy dolgot tehetünk : Kerüljük el! Míg a másik szerint az a legjobb ha elkapjuk a vírust, mert csak úgy alakul ki a teljes védelem. 
Rusvai reménykedik benne, hogy elkapja a vírus, ami  azért több sebből is vérzik. Egyrészt Ő már nem fiatal, és mégis azt látja legjobbnak, ha elkapja a vírust és megküzd vele. Ez furcsa, hiszen mostanában azt is mondta, hogy aki nehezen küzd meg a vírussal, az a következő alkalommal sokkal nagyobb eséllyel fog meghalni, mert ugyan antitestek képződhetnek, de pl a tüdő szövetek olyan súlyosan károsodhatnak, hogy a második küzdelem a vírussal már halállal is végződhet. Ennek ellenére a szépkorú professzor egyre inkább azt hangoztatja, hogy el akarja kapni a vírust.
Most akkor Te kinek hiszel? Mit csinálsz?

Fura jelenség a villában!

Brutális milyen mennyiségű szlenget használnak a villában! Van aki már annyira túlzásba viszi, hogy agyarul már alig-alig beszél! 

error: Nem! 🤬