Bulvár

A nő, aki harmadikként szerezte meg a nagy Ő nyelvét!

Nők akik úgy alázzák magukat le a sárga földig, hogy észre sem veszik.
A 12 évvel fiatalabb lány elment a nagy nyelvező világbajnokkal egy randira, ahol semmi másra nem vágyott jobban mint egy faszra csókra.
A nagy Ő elmondta neki, hogy ma már nem Ő lesz az első, akit meg fog baszni csókolni. Mire a lány elmondta, hogy Őt ez nem zavarja.
A kérdés már csak az, hogy minek így külön-külön randizgatni velük? Nem lenne sokkal egyszerűbb ha ott helyben az összes lány ledobná a textil-t egy gyors próba bláz, vagy egy kis lovaglás, és ki is van választva a leendő strapakanca.

Előszőr vele csókolózott a nagy Ő 🤢

Hát mondjuk vele csókolózott volna a faszom az....,de a nagy Ő nem finnyás!
Aztán jött a pisze orrú lány, aki már alig várta, hogy a nagy Ő beledugja a farkát nyelvét!

A road trip to Norway’s best view

Kjeåsen is famous as one of the most isolated inhabited corners of Norway. And while getting here is a wild adventure, it’s the views from the top that truly stir the spirit.

Pope praises ‘wise, tender’ Benedict at solemn burial

Pope Francis has joined pilgrims in St Peter’s Square to preside over the funeral of his predecessor, who resigned from the papacy in 2013. The dome of St Peter’s basilica at the Vatican was shrouded in mist as the cypress-wood coffin containing Pope Benedict XVI’s body was brought out and placed on the steps. There was applause from the faithful who had gathered for the funeral. Benedict was then interred in a tomb beneath the basilica. Clergy from around the world had come – cardinals in red vestments, nuns and monks in their dark robes.

Fura jelenség a villában!

Brutális milyen mennyiségű szlenget használnak a villában! Van aki már annyira túlzásba viszi, hogy agyarul már alig-alig beszél! 

error: Nem! 🤬