Bulvár

Izzadság szagtól bűzlő anorexiás fitness modell ölelgette a nagy Ő-t 🤢

A 21:9-es képarány fejű fitness modell ritka egy igénytelen némber! 
Az addig rendben is van, hogy reggel elmegy futni, bár neki inkább enni kéne, és nem kardiozni, mert megrettenek tőle az erdőben az állatok, ahogy zörögnek a csontjai. 
Az is jól látszik, hogy futás után nem zuhanyozni megy, hanem ugyanabban a cipőben és ruhában leül az egyik “kollégával” megbeszélni, kinek mennyi esélye van Dávid farkához szívéhez közel kerülni
Ezek után bemegy a konyhába, majd elmondja, hogy futni volt, és Ő egy fitness bajnok! 😂💀
Átöltözés, vagy zuhanyzás az még mindig nuku! 
Pár órával később az a feladat, hogy bekötözött szemű nyelvező mestert meg kell ölelgetni, neki pedig értékelni kell, hogy milyen is az ölelés.
Jól látszik a képen, hogy a ruha, és a fekete nike cipő az még mindig ugyanaz! 🤢
Hogy lehet valaki ennyire igénytelen? Szerencsétlen krapekon látszik, hogy majdnem elájul. Vett egy mély levegőt, és az öleléshez való kommentárt be sem játszották. 
Ez nő nem csak testalkatra, és fejre vállalhatna statiszta állást a walking dead sorozatban, de a szaga sem lehet különb egy hullánál, ha 30 fokos hőségben futás után ugyanabban a cipőben, és ruhában tolja végig az egész napot. 

A road trip to Norway’s best view

Kjeåsen is famous as one of the most isolated inhabited corners of Norway. And while getting here is a wild adventure, it’s the views from the top that truly stir the spirit.

Pope praises ‘wise, tender’ Benedict at solemn burial

Pope Francis has joined pilgrims in St Peter’s Square to preside over the funeral of his predecessor, who resigned from the papacy in 2013. The dome of St Peter’s basilica at the Vatican was shrouded in mist as the cypress-wood coffin containing Pope Benedict XVI’s body was brought out and placed on the steps. There was applause from the faithful who had gathered for the funeral. Benedict was then interred in a tomb beneath the basilica. Clergy from around the world had come – cardinals in red vestments, nuns and monks in their dark robes.

Fura jelenség a villában!

Brutális milyen mennyiségű szlenget használnak a villában! Van aki már annyira túlzásba viszi, hogy agyarul már alig-alig beszél! 

error: Nem! 🤬