Bulvár

A szörny feladta küzdelmet! Mégsem kell neki a nagy Ő

Nem küzd tovább a főnyereményért, Dávid farkáért szívéért a szörny! 
Hiába a wish-ről rendelt fogsor 😂 a felpumpált szópószerv száj, a szilikon tögyek, és szilikon bula, így sem indította be a nagy Ő fantáziáját.
Ezt megérezvén elébe ment a bajnak, és nem várta meg, amíg kidobják mint macskát szarni elküldik.
24 évesen még hatalmas karrier állhat előtte, hiszen bármikor elmehet helyettesíteni az állatkertbe 😂🙈
Hát most őszintén, amikor bedobsz nekik egy jutalom falatot nem így szoktak nyamogni rajta 🐵
Amellett sem lehet szó nélkül elmenni, amikor azt állította magáról, hogy neki ezért ilyen kerek a feneke, mert sokat lovagol.
Azt el is lehet hinni talán csak nem lovakon, hanem a kuncsaftokon esetleg.
Hiszen a testének a többi részén egyértelműen látszik, hogy semmi izom nincs rajta. Márpedig ha valakinek nagyon kerek a feneke a sok munkától ott bizony akarva-akaratlanul más testrészek is profitálnak, belőle.
Szóval akinek a lovaglástól izmos a feneke annak nincs “virsli” karja pl. Vagy legalább minimálisan látszódna a vállvonal vagy valami…de neki semmi  😂
Na ezek a karok sem láttak soha az életbe súlyzót az is biztos. Az ilyen ember a tipikus példája annak, hogy megpróbál magával valamit kezdeni, de lusta mint a dög. Ezért olyan tevékenység ami energiabefektetéssel jár, azt messziről elkerüli. Az ilyen azt csinálja, hogy ha a zabálástól meghízik, akkor évente elmegy zsírleszívásra, és el is van intézve a dolog. Két nagy csecs oszt jólvan az úgy. Altatásban van, és semmit nem kell érte tenni ami fizikailag megerőltető lenne. És ugyanígy van mindennel ami rajta van. A műköröm, szempilla, haj, csecs, bull…..stb….semmihez nem kell különösebb energia.
Ezért is ennyire groteszk a teste. Látszik a nagy bele, amit megpróbált eltakarni úgy, hogy nyakig felhúzta a rövidnadrágot.  😂
Nulla vádli, bokasüllyedés, lúdtalp, dongaláb, szilikonsegg 😂
De azért annyi legyen a mentségére írva, hogy felismerte, hogy nem fog labdába rúgni, és magától lelépett, mielőtt még jobban porig alázza ez a műsor, ahogy az összes többi “versenyzőt” is!

Még több nagy Ő

A road trip to Norway’s best view

Kjeåsen is famous as one of the most isolated inhabited corners of Norway. And while getting here is a wild adventure, it’s the views from the top that truly stir the spirit.

Pope praises ‘wise, tender’ Benedict at solemn burial

Pope Francis has joined pilgrims in St Peter’s Square to preside over the funeral of his predecessor, who resigned from the papacy in 2013. The dome of St Peter’s basilica at the Vatican was shrouded in mist as the cypress-wood coffin containing Pope Benedict XVI’s body was brought out and placed on the steps. There was applause from the faithful who had gathered for the funeral. Benedict was then interred in a tomb beneath the basilica. Clergy from around the world had come – cardinals in red vestments, nuns and monks in their dark robes.

error: Nem! 🤬