Bulvár

Gáspár Laci meggyalázta az Omega slágerét, és Kóbor János emlékét!

Hihetetlen nagy baki az X faktor-ban Kóbor János  megemlékezésén! 
Gáspár Laci a “Gyöngyhajú” lány, helyett “Zöldhajú” lányról énekelt 😂
De van mentség!😂 Ugyanis a szöveg úgy folytatódik, hogy:
“így lett a föld az ég, zöld meg kék mint rég”
Kvázi gondolhatta azt, hogy a hajával megfestette a környezetét a zöldhajú lány!
Jóvanna kicsit megkavarodott a more 😂
Ami egyébként visszás ebben a dologban, hogy éppen Gucci László az, aki kifogásolni szokta a versenyzőknél, hogy micsoda dolog az, hogy nem tanulják meg rendesen a szöveget 😂
Az biztos, hogy Laci akármennyire is mesüge, csak Ő tud énekelni a mentorok közül. Ezért kitalálták ezt a koreográfiát, hogy amíg Ő énekel addig a többi bohóc megpróbál szomorú képet vágni, ami hellyel közzel sikerült is.
Ezt a megemlékezést a világ bármely más országában úgy csinálták volna, hogy minden mentor énekel egy sort, majd a refrént közösen. (Így ha hülye nem tudja a szöget, nem is derült volna ki)🙈😂 
De azt beláthatjuk, hogy erre esély nem volt a kappan hangú Puskással, aki csak olyan hangot tud kiadni magából, mint akinek a golyóin taposnak….Báj Alexről, meg a Pinókióról ne is beszéljünk, mert esélytelenek.
Maradt egyedül tehát László, de Ő meg szellemileg sérült, így nem is kell meglepődni azon, hogy ez lett az eredménye a valaha élt legnagyobb magyar legenda megemlékezésének.
RIP Kóbor János 

A road trip to Norway’s best view

Kjeåsen is famous as one of the most isolated inhabited corners of Norway. And while getting here is a wild adventure, it’s the views from the top that truly stir the spirit.

Pope praises ‘wise, tender’ Benedict at solemn burial

Pope Francis has joined pilgrims in St Peter’s Square to preside over the funeral of his predecessor, who resigned from the papacy in 2013. The dome of St Peter’s basilica at the Vatican was shrouded in mist as the cypress-wood coffin containing Pope Benedict XVI’s body was brought out and placed on the steps. There was applause from the faithful who had gathered for the funeral. Benedict was then interred in a tomb beneath the basilica. Clergy from around the world had come – cardinals in red vestments, nuns and monks in their dark robes.

error: Nem! 🤬