Bulvár

Nagy Ő! Mennyi esélye van a bólogató kutyának? 🤔

Minden idők talán legidegesítőbb, és legostobább kérője! 
Minden férfiben ott van a legősibb ösztön. A vadászösztön! A férfi, amikor vadászik, akkor érzi magát sikeresnek a vadonban, ha becserkelheti a vadat. Minél inkább meg kell küzdeni azért a prédáért a férfi annál nagyobb dicsőségként könyveli el magában, és veregetheti meg a saját vállát, hogy na…..így kell ezt csinálni.
Egy nő meghódítása hasonló feladat. A férfi akkor érzi igazi kihívásnak az egészet, ha nőt nem könnyű levenni a lábáról. 
Ez nő pedig egy olyan vad, aki fejbe lőtte magát már, majd megnyúzta, sőt oda is tette magát főni a kondérba. Egyetlen vadász sem szeretne ilyen áron vadat magának. Elvész minden olyan öröm, ami a hódítást körül veszi. 
Nyilván megvan mindenkinek az Amerikába jöttem című film, ahol az uralkodónak feleséget keresnek, és a leendő asszonyt gyermek kora óta arra nevelik, hogy boldoggá tegye a trónörököst.
Gyakorlatilag egyetlen saját gondolata nincs, és neki csak az jó ami trónörökösnek.
Ha figyeljük  a TV2-ön ezt a csoda műsort, ez a nő egy teljesen ilyen bólogató kutya. Vigyorog mint a vadalma, és Dávid bármit mond arra, vagy bólogat, vagy pedig megismétli szó szerint. Mint egy betépett házi robot.
 
Ebben a műsorban, az összes nő kivétel nélkül egy pitiző pincsire hasonlít. A legalapvetőbb tartás nincs meg egyikben sem. De ez a nő az összes közül is kilóg a sorból. Szinten folyamatosan úgy mélytorkozza Dávidot verbálisan, hogy az már a legalja a megalázkodásnak.
Legutóbbi adásban addig ment el ezzel a verbális leszopással, ajnározással, hogy neki már az is mindegy, hogy Dávid kit választ, csak legyen boldog. 😂
Ha Dávid az mondaná: Figyu, belesz4rok ebbe a tányérba, edd már meg….ez a nő zokszó nélkül, még fényesre is nyalná a tányért.
Egyetlen saját gondolattal nem rendelkezik, és annyira alárendelt szerepet játszik, hogy már szinte sajnáljuk.
Egy párkapcsolat eleve halálra van ítélve, ha pár egyik tagja ennyire alantas szerepet tölt be.
A muffját már fel is ajánlotta, hiszen elmondta a reggeli alkalmával, hogy a szőlőt kívánja és Dávidot.
Ezzel már nem csak a lelkét terítette ki verbálisan, hanem a testét is. Egyetlen szavába kerülne Dávidkának, és azonnal ott a kamerák előtt is hanyatt vágná magát.
Nem sok tartása van szegénynek….semmi nem érdekli. Még arra is ilyen bőszen bólogatott, amikor Dávid elmesélte, hogy az előző este nagyon jól sikerült a másik két lánnyal. Neki tökmindegy végül is….Dávidból nyugodtan kiszívhatták akár a velőt is a vetélytársak a lényeg az, hogy Dávid boldog legyen. 😂😂😂
Ez a nő mentálisan sérült, beteg elme. Valószínűleg otthonról hozott mintával dolgozik, ahol a felmenők között komolya alá-fölé rendelt viszony uralkodik.
error: Nem! 🤬