Bulvár

2021-es év „férfi” hangja 😂

Viccfaktor bohócokkal! 😂🤡
Talán nem is kell annál több infó, hogy mennyire süllyedt le ennek az egykoron szebb időket is megélt műsornak a színvonala, hogy ez a felemás fejű, énekeleni nem tudó bohóc lett az év férfi hangja 2021-ben! 
Ezt most szó szerint köszönhetjük Báj Alexnek meg a sleppjének. Ennek a műsornak anno volt egy nagyon komoly hatása. Tényleg olyan embereket termelt ki, akik a mai napig is meghatározó szerepet töltenek be a zenei életben. Ma már ez nem mondható el.
Mivel ezen a madáron kívül minden férfinek nem nevezhető lény kiesett, ezért nyilván ezzel Ő lett a legjobb énekes a férfiak között! Mit számít az, hogy nem tud énekelni? 😂
Azzal sokat hakniztak, hogy mennyire szegény sorból származik, és ezzel némileg befolyásolhatták a nézői szavazatokat, hiszen páran szánalomból is szavazhattak, ahogy anno Ruszó Tibikére a szlovákiai indián srácra. Bár Ő legalább tudott énekelni.
A következő évadban mi lesz? Lehet elég lesz a pár vágókép az ingyen konyháról, és pár közeli a lyukas cípőről, és az omladozó épületről ahol lakik, és máris meg is nyerte a műsort. Aki a szegényebb azé lesz a fődíj. 
Egyébként az is borítékolható, hogy ha ez a gyerek fellépéseket fog kapni, és esélyt, hogy falunapokon itt-ott elhadarjon néhány sort, akkor úgy fogják kisemmizni, hogy észre sem veszi.
Fellépésenként kapna 150-200 ezret egy falunapon, majd a manager eltesz belőle 95%-ot neki meg adnak 10 ezret! Nesze gyerek, hol keresnél Te ennyit ezzel a sz*rral? 
Ez a gyerek nem csak fiatal, de szemmel láthatóan nem is egy észlény.
Olyan könnyen befolyásolható lehet, hogy azt elmondani nem lehet.
Elég csak megnézni a körmét. Ő is kifestette mint a díszb*zi Báj Alex.
Ennek a gyereknek nincs sem egyénisége, de valószínűleg még saját gondolata sem.
Ha azt mondják neki fesd ki a körmöd mert az menő már csinálja is.
Az ilyen, és ehhez hasonló gyerekekből csinál a média roncsot. Kiemelik a semmiből, majd felemelik. Aztán amikor már nem termel profitot szépen elengedik a kezét, aztán mehet amerre lát.
Drogok, pia, stb….
A média jól bekapja szőröstől-bőröstől aztán megrágja, csámcsognak rajta egy kicsit, sőt le is nyeli talán…aztán szépen felöklendezi.
Ez a sors fog rá várni.
error: Nem! 🤬