Bulvár

Nagy Ő! Miért csókolózik mindenkivel a média prosti?

Így lesz egy olimpikonból egy média prosti.
A helyzet az, hogy ez műsor egy profitorientált termék, mint minden a kereskedelmi televíziózás világában.
Semmi, és de semmi nem állhat a profit útjába. Még egy híradót is képesek megszakítani reklámokkal úgy, hogy a legdrámaibb híreket előtte felvezetik. Kvázi mások halálára építik fel a nézettséget, és lenyomnak pár reklámot mielőtt részleteznék, hogy darabolta fel “Gipsz Jakab” a feleségét.
Tényleg van ember az országban, aki elhiszi, hogy ennek a műsornak egyetlen perce is igaz? 
Mi ennek a műsornak a receptje?
Először is kell egy Nagy Ő! Egy olyan személyt kell találni, aki dekoratív. De ez még nem elég! Sok más kritériumnak is meg kell felelnie. 
Egyrészről egy érzelmi analfabétának kell lennie, aki semmilyen empatikus készséggel nem rendelkezik. Kvázi egy pszichopatát kell találni, aki egy egocentrikus forma.
Senki, és semmi nem érdekli magán kívül. Fogalma sincs arról, hogy a tetteinek, és a kimondott szónak milyen súlya van, és az milyen következményekkel jár, illetve milyen lelki hatással van a partnerre.

Zokszó nélkül tudjon hazudni, miközben vigyorog, és mélyen belenéz a másik ember szemébe.
Ezt akár naponta többszőr is meg kell tenni, és ha mindez nem lenne elég, ezt különböző lányokkal, akár pár óra eltéréssel is meg tudja csinálni. Mint egy gép! 
Azért lássuk be, hogy ezt egy egészséges lelkivilággal rendelkező ember nem tudja megtenni.
Ezért kellett találni egy ilyen elmebeteget, aki pénzért bármire képes, hogy mások lelkivilágát, hosszú időre tönkre tegye. Hiszen nem kell mondani, hogy a nők akik sokkal inkább lelkileg köteleződnek egy egy férfi mellett, min mennek keresztük, amikor a pszichopata reményt ad nekik, és közös jövővel hitegeti őket. 
Az sem véletlen, hogy ez a műsor csak nagyon ritkán van, hiszen nem olyan könnyű egy ilyen médiaprostit találni, aki képes embereket ilyen szemrebbenés nélkül átbaxni.
Ez az ember valószínűleg a magánéletben is ilyen, aki úgy váltogatja a partnereit, mint egy influenzás a papírzsebkendőket. 
És természetesen kellenek a prédák, akik csak egy statiszta szerepet töltenek be, mert szinte kizárt, hogy egy ilyen elmebeteg valamelyiket is kiválassza magának egy életre. Már csak azért sem, mert ezeket a nőket nem Ő választotta, hanem egy pszichológus a castingon.
Ezekkel a nőkkel hosszasan elbeszélgetnek mielőtt bevallogatják őket.
Egytől-egyig lelki sérültek, és mérhetetlenül naivák. Ezért is van az, hogy javarészt 10-15 évvel fiatalabbak mint a Dávid.
Olyan személyiségeket keresnek, akik komoly önértékelési gondokkal küzdenek, és betegesen képesek rajongani, illetve minden olyan jegyet magukon hordoznak, ami garantálja, hogy alárendelt szerepet fognak betölteni.
Emellett minden büszkeségüket képesek feladni.
Nyilván a szerkesztőknek sem volt könnyű ennyire préda típusú nőket találni, aki fenntartások nélkül bevállalják az alantas szerepet.
Dávidot nyilván kitömték egy valag lovéval, és ezen kívül semmi más nem érdekli.
És akkor jöjjön, a válasz a címben feltett kérdésre! ☺️

Miért csókolózik mindenkivel?

Azért mert a műsornak van egy koncepciója. Profitot kell termelni! Ezt csak úgy tudják megtenni, ha néző az utolsó adás utolsó percéig nem tudja ki lesz a befutó.
Ezért el kell hitetni a nézővel, hogy Dávid vívódik, mert mindenkibe szerelmes.
Ennek legolcsóbb, és legegyszerűbb megvalósítása a képernyőn, hogy ha csókolgatja őket, mint koldus a félkrajcárost!
Ezt nem Dávid találja ki! Ez egy instrukció. elmondják neki, hogy lehetőleg mindenkivel, kerüljön fizikai kapcsolatba, hiszen ez vizuálisan úgy hat a képernyő előtt ülő nézőre, hogy ez a fiú szereti őket.
Pedig ez a fiú, nem őket szereti, hanem a pénzt amit kap azért hogy prosti legyen.
Nem számít, hogy ennek a sok naiv nőnek kifacsarja a szívét, a lényeg, hogy a néző ne tudja, hogy kit fog választani.
Nyilván ha csak eggyel csókolózna, akkor a nézőnek azonnal leesik a tantusz, hogy hoppááá….onnantól kezdve nem fogja érdekelni a végkifejlet, hiszen ha egyértelmű a dolog, akkor nincs profit, mert nem nézik a műsort, és azt 800 reklámot amit leadnak közben.
Ez egy megszerkesztett műsor nyilvánvaló. Nem kell hozzá más csak egy pénzimádó pszichopata, és két tucat lelki sérült naiva. 
error: Nem! 🤬