Bulvár

Orbán rajongó lesz a köztársasági elnök! 😂🤡

Ritkán nyalja a nagy vezír se99ét ennyire valaki látványosan, mint Novák Katalin. Még a fülbevalója is Orbán Viktoros 😂 Szánalom a köbön! 
Amikor rájössz, hogy Te vagy az ország első embere, aki valójában egy báb, akit arra használnak, hogy minden benyújtott törvényt fenntartások nélkül írjon alá.
Ritkán nyalja a nagy vezír se99ét ennyire valaki látványosan, mint Novák Katalin. Még a fülbevalója is Orbán Viktoros 😂 Szánalom a köbön! 
Soha el nem kopó nyelve, és térde van Katikának. A teflon nyelvű, és platina térdű miniszter addig stimulálta a nagy vezír anuszát, amíg meg nem kapta a legfőbb közjogi méltóság jelölést. 
Ezzel csak annyi a baj, hogy a köztársasági elnök  egy olyan személy, (elméletileg) aki teljesen függetlenül látja be a tisztségét. Egy olyan személy, aki a nemzet egységét testesíti meg. Aki pártoktól független, és elfogulatlan. Egy olyan ember, aki mérlegel. Ő az ellensúly, és nem utolsó sorban a hadsereg első számú parancsnoka. 
Ezt így nehéz elképzelni, hogy sikerülni fog neki, hiszen első számú rajongója a FIDESZ-nek, de főleg Orbán Viktornak.
Bajszos 💩 eddig tökéletesen hajtotta végre a feladatot, amit Viktor kiszabott rá. A volt kollégiumi szobatárs, mindent is aláírt ami az orra alá toltak. Nem lesz kétség, hogy ezzel Katalinnak sem lesz problémája hiszen, hogyan kérdőjelezhetné meg annak az embernek az intézkedéseit, aki Őt a “trónra” emelte havi 5 milláért. 
Manapság minden 💩-ra képesek kiírni népszavazást. Gyakorlatilag már azt is népszavazáson döntik el, milyen színű legyen a parlamentben a séf cipője. Pusztán a legfontosabb személyről nem kérdezik meg az embereket. Arról nem dönthet a pornép. Azt majd eldönti a Viktor. Volt barát, és most már egy rajongó is köztársasági elnök lesz.
Ez úgy lenne korrekt, hogy vagy minden párttal leülni, és megegyezni arról ki legyen Magyarország legfőbb közjogi méltósága, vagy mindenki állítson ki egy embert, és döntsön a nép arról, hogy ki legyen a köztársasági elnök. De ez így, ahogy most működik az kritikán aluli, és nem csak gusztustalan, de felettébb inkorrekt is minden magyar állampolgárral szemben, akik mondjuk nem feltétlenül szimpatizálnak a vezírrel. 

Vajna Timike nyugodtan alszol???

Meghalt Damu Roland, de nem lehet nem észre venni, hogy a nagyreményű színésznek a karrierjét Palácsik Vajna milyen szinten tette tönkre

2021-es év “férfi” hangja 😂

Viccfaktor bohócokkal! 😂🤡 Talán nem is kell annál több infó, hogy mennyire süllyedt le ennek az egykoron szebb időket is megélt műsornak a színvonala, hogy ez a felemás fejű, énekeleni nem tudó bohóc lett az év férfi hangja 2021-ben! 

A nagy Ő egy érzelmi analfabéta!

Érzelmi analfabéta, avagy egy suttyó öltönyben. Teljes szélességgel képes bármikor a bájvigyorát elővenni, miközben kőkeményen lelkekben tapos. 

Bennfentes információk! Elhagyta felesége a mentálisan beteg Berkit!

Berki és Mazsi szakítottak!  Jóval előbb megkaptam ezt az üzenetet mielőtt eltűnt volna az Ogre az online térből, és úgy mindenhonnan általában! Szóval biztos, hogy hiteles! Egy közeli ismerős tudja az egész történetet, hogy mik mennek a háttérben. Egyelőre az biztos, hogy Mazsi elhagyta a Berkit! 

Aurélió addig marad szűz amíg van pénze!

Egy volt rab szerint az értelmes tekintetű Aurélió addig marad szűz amíg van pénze! Hát…. izé, szemre való kis menyecske ezzel a férfias színű pólóban szó mi szó, és ha popólója is olyan szépen fésült, mint a burája, akkor biztos lesz neki udvarlója bent, és akár szegényen is “szeretni” fogják Share on facebook Facebook

Kari Geri autója szabályosan haladt!?

A videóban tényleg az látható, hogy Karácsony autója a buszsávban halad egy ideig, és persze az azt videózók autója is. A buszsávban tényleg csak buszok, no meg a Kreszben tételesen felsorolt további járművek, például taxik és mentőautók haladhatnak.

error: Nem! 🤬