Bulvár

Damu Roland a 38675. elhunyt! Száma mellett ez áll: Alapbetegsége nem ismert!

Szerepel egy 47 éves férfi elhunyt, akinek alapbetegsége mellé azt írták: Nem ismert!
A halálozási statisztika ilyenkor nem annyira anonim, mint azt ahogy kitalálták, hiszen viszonylag könnyen azonosítható egy ilyen fiatalon elhunyt személy. 47 évesen nem lehet más a friss elhalálozottak között, mint az ismert színész Damu Roland.
Mivel Roland az utolsó interjúban elmondta, hogy több igazolható betegsége is van amik nyilván átmeneti jellegüek, mint pl a tüdőgyulladás, emellett van valami betegsége még, és sokkal nagyobb a baja, mint amennyit elárul a nyilvánosságnak.
Ebből  következik, hogy a statisztika nem ér valami sokat abban a vonatkozásban, ami az alapbetegségek rubrikájának van fenntartva. 

Magyarországon pedig a statisztika úgy van vezetve, hogy ha valaki koronavírussal a szervezetében hal meg, vagy volt már valaha koronavírusos akkor bekerül ebbe a statisztikába, ami elég nagy blődség.
Aztán az is lehet, hogy tényleg nem volt beteg, és híhetünk a statisztikának, és a két oltás sem ért neki semmit.
Ez is egy olyan rejtély ami talán soha nem fog kiderülni. 

 

Vajna Timike nyugodtan alszol???

Meghalt Damu Roland, de nem lehet nem észre venni, hogy a nagyreményű színésznek a karrierjét Palácsik Vajna milyen szinten tette tönkre

2021-es év “férfi” hangja 😂

Viccfaktor bohócokkal! 😂🤡 Talán nem is kell annál több infó, hogy mennyire süllyedt le ennek az egykoron szebb időket is megélt műsornak a színvonala, hogy ez a felemás fejű, énekeleni nem tudó bohóc lett az év férfi hangja 2021-ben! 

A nagy Ő egy érzelmi analfabéta!

Érzelmi analfabéta, avagy egy suttyó öltönyben. Teljes szélességgel képes bármikor a bájvigyorát elővenni, miközben kőkeményen lelkekben tapos. 

Bennfentes információk! Elhagyta felesége a mentálisan beteg Berkit!

Berki és Mazsi szakítottak!  Jóval előbb megkaptam ezt az üzenetet mielőtt eltűnt volna az Ogre az online térből, és úgy mindenhonnan általában! Szóval biztos, hogy hiteles! Egy közeli ismerős tudja az egész történetet, hogy mik mennek a háttérben. Egyelőre az biztos, hogy Mazsi elhagyta a Berkit! 

Aurélió addig marad szűz amíg van pénze!

Egy volt rab szerint az értelmes tekintetű Aurélió addig marad szűz amíg van pénze! Hát…. izé, szemre való kis menyecske ezzel a férfias színű pólóban szó mi szó, és ha popólója is olyan szépen fésült, mint a burája, akkor biztos lesz neki udvarlója bent, és akár szegényen is “szeretni” fogják Share on facebook Facebook

Kari Geri autója szabályosan haladt!?

A videóban tényleg az látható, hogy Karácsony autója a buszsávban halad egy ideig, és persze az azt videózók autója is. A buszsávban tényleg csak buszok, no meg a Kreszben tételesen felsorolt további járművek, például taxik és mentőautók haladhatnak.

error: Nem! 🤬