Bulvár

Damu Roland tudta, hogy megfog halni! VIDEÓ

Damu Roland meghalt 47 évesen! 
Damu Roland tudhatta, hogy megfog halni. Volt egy titkolt nagyon komoly betegsége, amiről az utolsó nyilatkozatában azt mondta, soha senkinek nem fog beszélni róla. 
Az oltásellenesek a facebookon már örömtáncot járnak Damu halálának híre felett, hiszen a színésznek két oltása is volt, és mégis meghalt.
DE!!!!! Nézd meg először ezt a videó részletet, aztán olvasd el alatta az igazságot!

Videó

Ez a videó  Damu halála előtt néhány héttel készült. Itt még nem volt koronás, de már tudta, hogy a kétoldali tüdőgyulladás, gégegyulladás, mellhártya gyulladásán kívül van egy másik betegsége is, ami sokkal komolyabb, vagy ahogy Ő fogalmazott sokkal nagyobb a baj.
Ezt nyilván onnan tudta, hogy amikor diagnosztizálták a tüdő gyulladását egy sor másik vizsgálatot is elvégeztek rajta, amiből kiderülhetett valami szörnyű betegség.
Amikor egy ember egy tüdőgyulladáson kívül azt mondja, hogy sokkal nagyobb a baj, az szinte bizonyos, hogy csak rák lehet. Azt nem kell mondani, hogy ha egy tüdőgyulladásra, és egy gégegyulladásra megkapja valaki a koronavírust az szívatóágra kerül, még akkor is ha be van oltva 100X
Ha meg ezen kívül még mondjuk van egy tüdő, vagy gégerákja, akkor a túlélési esélye szinte egyenlő a nullával.
Most pedig mindenki azon lovagol (főleg az oltás ellenesek) hogy na tessék…..hiába volt beoltva kétszer is…ugye, hogy meghalt…
Az már senkit sem érdekel, hogy adott esetben az illető mondjuk a komoly betegségei mellett halálos betegsében is szenvedett. 
Az oltás nem örökélet elixír. Aki nagyon beteg, és a szervezete rottyon van, annak az esélyei oltással is csekélyek lesznek. 

Vajna Timike nyugodtan alszol???

Meghalt Damu Roland, de nem lehet nem észre venni, hogy a nagyreményű színésznek a karrierjét Palácsik Vajna milyen szinten tette tönkre

2021-es év “férfi” hangja 😂

Viccfaktor bohócokkal! 😂🤡 Talán nem is kell annál több infó, hogy mennyire süllyedt le ennek az egykoron szebb időket is megélt műsornak a színvonala, hogy ez a felemás fejű, énekeleni nem tudó bohóc lett az év férfi hangja 2021-ben! 

A nagy Ő egy érzelmi analfabéta!

Érzelmi analfabéta, avagy egy suttyó öltönyben. Teljes szélességgel képes bármikor a bájvigyorát elővenni, miközben kőkeményen lelkekben tapos. 

Bennfentes információk! Elhagyta felesége a mentálisan beteg Berkit!

Berki és Mazsi szakítottak!  Jóval előbb megkaptam ezt az üzenetet mielőtt eltűnt volna az Ogre az online térből, és úgy mindenhonnan általában! Szóval biztos, hogy hiteles! Egy közeli ismerős tudja az egész történetet, hogy mik mennek a háttérben. Egyelőre az biztos, hogy Mazsi elhagyta a Berkit! 

Aurélió addig marad szűz amíg van pénze!

Egy volt rab szerint az értelmes tekintetű Aurélió addig marad szűz amíg van pénze! Hát…. izé, szemre való kis menyecske ezzel a férfias színű pólóban szó mi szó, és ha popólója is olyan szépen fésült, mint a burája, akkor biztos lesz neki udvarlója bent, és akár szegényen is “szeretni” fogják Share on facebook Facebook

Kari Geri autója szabályosan haladt!?

A videóban tényleg az látható, hogy Karácsony autója a buszsávban halad egy ideig, és persze az azt videózók autója is. A buszsávban tényleg csak buszok, no meg a Kreszben tételesen felsorolt további járművek, például taxik és mentőautók haladhatnak.

error: Nem! 🤬