Bulvár

Damu Roland tudta, hogy megfog halni! VIDEÓ

Damu Roland meghalt 47 évesen! 
Damu Roland tudhatta, hogy megfog halni. Volt egy titkolt nagyon komoly betegsége, amiről az utolsó nyilatkozatában azt mondta, soha senkinek nem fog beszélni róla. 
Az oltásellenesek a facebookon már örömtáncot járnak Damu halálának híre felett, hiszen a színésznek két oltása is volt, és mégis meghalt.
DE!!!!! Nézd meg először ezt a videó részletet, aztán olvasd el alatta az igazságot!

Videó

Ez a videó  Damu halála előtt néhány héttel készült. Itt még nem volt koronás, de már tudta, hogy a kétoldali tüdőgyulladás, gégegyulladás, mellhártya gyulladásán kívül van egy másik betegsége is, ami sokkal komolyabb, vagy ahogy Ő fogalmazott sokkal nagyobb a baj.
Ezt nyilván onnan tudta, hogy amikor diagnosztizálták a tüdő gyulladását egy sor másik vizsgálatot is elvégeztek rajta, amiből kiderülhetett valami szörnyű betegség.
Amikor egy ember egy tüdőgyulladáson kívül azt mondja, hogy sokkal nagyobb a baj, az szinte bizonyos, hogy csak rák lehet. Azt nem kell mondani, hogy ha egy tüdőgyulladásra, és egy gégegyulladásra megkapja valaki a koronavírust az szívatóágra kerül, még akkor is ha be van oltva 100X
Ha meg ezen kívül még mondjuk van egy tüdő, vagy gégerákja, akkor a túlélési esélye szinte egyenlő a nullával.
Most pedig mindenki azon lovagol (főleg az oltás ellenesek) hogy na tessék…..hiába volt beoltva kétszer is…ugye, hogy meghalt…
Az már senkit sem érdekel, hogy adott esetben az illető mondjuk a komoly betegségei mellett halálos betegsében is szenvedett. 
Az oltás nem örökélet elixír. Aki nagyon beteg, és a szervezete rottyon van, annak az esélyei oltással is csekélyek lesznek. 

A road trip to Norway’s best view

Kjeåsen is famous as one of the most isolated inhabited corners of Norway. And while getting here is a wild adventure, it’s the views from the top that truly stir the spirit.

Pope praises ‘wise, tender’ Benedict at solemn burial

Pope Francis has joined pilgrims in St Peter’s Square to preside over the funeral of his predecessor, who resigned from the papacy in 2013. The dome of St Peter’s basilica at the Vatican was shrouded in mist as the cypress-wood coffin containing Pope Benedict XVI’s body was brought out and placed on the steps. There was applause from the faithful who had gathered for the funeral. Benedict was then interred in a tomb beneath the basilica. Clergy from around the world had come – cardinals in red vestments, nuns and monks in their dark robes.

Fura jelenség a villában!

Brutális milyen mennyiségű szlenget használnak a villában! Van aki már annyira túlzásba viszi, hogy agyarul már alig-alig beszél! 

error: Nem! 🤬