Bulvár

Vajna Timike nyugodtan alszol???

Meghalt Damu Roland, de nem lehet nem észre venni, hogy a nagyreményű színésznek a karrierjét Palácsik Vajna milyen szinten tette tönkre
Damu Rolandnak olyan szinten futott a szekér akkoriban, hogy nem is nagyon volt nála ismertebb színész az országban. Nem is kellett sokat várni, hogy az akkor még a szárnyait bontogató aranyásó Timike megjelenjen mellette. 
Egyszer csak jött a hír, miszerint Roland meghágta Tímeát akaratán kívül.
Tímea feljelentette, és innentől kezdve Damunak annyi. Sokkal korában meghalt Damu a közvélemény szemében, mint valójában.
A nagy sikerű színész a köznép szemében csak egy erőszaktevő lett.
Persze ekkor még senki nem tudta, hogy a feljelentő, minden idők leggátlástalanabb, és legelszántabb léhűtője a világnak, aki pénzért mindenre is képes. Akár egy 40 évvel idősebb télapónak álcázott hörcsöggel is képes “szerelmbe” esni, ha az érdekei úgy diktálják. 
Egyébként ha nő lennék, akkor már inkább erőszakoljon meg 50 Damu, mint, hogy egy vén kéjenc zsírtól csöpögő testét kelljen kényeztetni, amikor arra utasítást kapok. 

Ugyanakkor azt is mindenki látta a TV-ben, hogy Damu nem egyszerű figura, és képes nagyon hamar agresszív lenni, ha valami nem úgy van, ahogy azt Ő szeretné.
Láttuk, hogy kamerák előtt is képes volt tőrni-zúzni. El lehet képzelni, milyen lehetett akkor a 4 fal között, amikor nem látta senki.
Simán elképzelhető, hogy ha Timi nem akart vele ágyba bújni, akkor Damu egész egyszerűen falhoz állította, és becserkészte neki a kolbászt, ha akarta Timike, ha nem.
Ez nyilván megengedhetetlen a párkapcsolatban, ha valóban így történt.
De lehet hinni egy ilyen nőnek, aki szemrebbenés nélkül folyékonyan tud hazudni, naponta 10-20 médiába, és még könnyeket is tud ejteni a télapó után, akit nem használt másra, mint pénzes zsáknak.
Timike zokogva mesélte, mennyire nagy szerelmben élt a télapóval 🎅🙄
Szóval egy ilyen skizófrén nőnek, aki még az egyik pillanatban sír a másikban az instán nevetve vigyorog a luxus holmik között annak mennyire lehet hinni?
Egy ilyen profi hazudozó úgy veri át a magasan kvalifikált 😂 magyar bíróságot, hogy észre sem veszik.
képes bármikor elájulni a tárgyaló teremben, és zokogva elmesélni, hogyan bántalmazta Őt Damu, miközben lehet, hogy nem történt semmi. 
A kérdés nem az, hogy el-e kell ítélni egy embert, aki nőkkel szemben erőszakoskodik, mert nyilván annak aki bántalmaz egy nőt annak börtönben a helye.
A kérdés az, hogy átverte-e az egész bíróságot Timike, és ha igen, akkor tisztában van-e azzal, hogy mit is tett valójában Damuval és, hogyan tette tönkre az életét egy szempillantás alatt.
És ha tudja, hogy az a vád hamis volt, amit bekajált a bíróság azzal konkrétan Ő ölte meg a Damut.
Tud-e akkor így nyugodtan aludni?
Amikor Damut feljelentette,  akkor Damu 3 színházban játszott 3 főszerepet, és a TV-ben ment a sorozat. Emellett a szinkron stúdiók egymást ölték érte.
Damunak annyira futott a szekér, hogy arra nincsenek is szavak. Aztán a börtönévek megtörték, ahova vagy magát jutatta szerencsétlen vagy Timike segédletével jutott. Nem fogjuk megtudni soha.
Egy biztos, amikor kijött a börtönből, onnantól csak árnyéka volt önmagának.
Már nem kellett senkinek egy erőszaktevő. Ez nem olyan mint a Stohl esete, mert a drog az még akár menő is lehet egyes körökben. De aki nőket bántalmaz az már nem kívánatos sehol.
Így se szinkron, se színház, se TV. Damu magára maradt míg Timike közben megtalálta az újabb áldozatot, aki mellett vigasztalást kapott. Testileg 😂🤑🤮 és anyagilag is.
Damu ugyan gyakorlatilag még élt, de valójában már halott volt. Hogy kialakultak nála különböző betegségek, az sem véletlen. Felemésztette a bánat a kilátástalanság, és reménytelenség.
Nem győzzük hangsúlyozni, hogy a pszichopata Timike igazat állított, hogy Damu bántotta, amit nem nehéz elképzelni, akkor sajnos Damu a saját sírját ásta meg.
Hogy Timike tud-e nyugodtan aludni azok után, hogy tudja a feljelentésével kinyírta a Damut az örökre az Ő titka marad. 

2021-es év “férfi” hangja 😂

Viccfaktor bohócokkal! 😂🤡 Talán nem is kell annál több infó, hogy mennyire süllyedt le ennek az egykoron szebb időket is megélt műsornak a színvonala, hogy ez a felemás fejű, énekeleni nem tudó bohóc lett az év férfi hangja 2021-ben! 

A nagy Ő egy érzelmi analfabéta!

Érzelmi analfabéta, avagy egy suttyó öltönyben. Teljes szélességgel képes bármikor a bájvigyorát elővenni, miközben kőkeményen lelkekben tapos. 

Bennfentes információk! Elhagyta felesége a mentálisan beteg Berkit!

Berki és Mazsi szakítottak!  Jóval előbb megkaptam ezt az üzenetet mielőtt eltűnt volna az Ogre az online térből, és úgy mindenhonnan általában! Szóval biztos, hogy hiteles! Egy közeli ismerős tudja az egész történetet, hogy mik mennek a háttérben. Egyelőre az biztos, hogy Mazsi elhagyta a Berkit! 

Aurélió addig marad szűz amíg van pénze!

Egy volt rab szerint az értelmes tekintetű Aurélió addig marad szűz amíg van pénze! Hát…. izé, szemre való kis menyecske ezzel a férfias színű pólóban szó mi szó, és ha popólója is olyan szépen fésült, mint a burája, akkor biztos lesz neki udvarlója bent, és akár szegényen is “szeretni” fogják Share on facebook Facebook

Kari Geri autója szabályosan haladt!?

A videóban tényleg az látható, hogy Karácsony autója a buszsávban halad egy ideig, és persze az azt videózók autója is. A buszsávban tényleg csak buszok, no meg a Kreszben tételesen felsorolt további járművek, például taxik és mentőautók haladhatnak.

error: Nem! 🤬