Bulvár

Hibázott a rendőr! Ezt a két lányt cserélte össze az újévi halálos balesetben!

Hogyan történhetett ez meg???? Rontott neki az internet népe a hibázó rendőrnek! 
Először is kezdjük az elején! A rendőr is ember. És nem csak ember, aki hibázhat a munkájában, hanem egy érző ember, akit megviselhet egy olyan látvány ami ott fogadhatta szerencsétlent. El lehet képzelni milyen körülmények között kellett neki dolgozni, miután egy vonat maga alá darál egy autót amiben öten ülnek.
Nincs az az ember, aki ott ne sokkos állapotban lenne. Lehet mondani, hogy akkor is végezze a munkáját rendesen, és nyilván egy ilyen esetben elvárható lenne, hogy ne hibázzon senki, de lássuk be, hogy egy ilyen esetben, ahol térdig gázolnak a maradványokban nem lehet könnyű.
Senki még csak el sem tudja képzelni, aki nincs benne ebben a szakmában, hogy milyen lehet ilyen körülmények között higgadtan regisztrálni az áldozatokat, vagy az esetleges túlélőt.
A kép bal oldalán SZ. Melani akiről pár napig úgy tudták meghalt, míg a jobb oldalon a sofőr húga van Gy. Dóra aki végül is nem élte túl a balesetet. 
Az is jól látható, hogy a két lány hasonlít egymásra. El lehet képzelni, hogy miután megtörtént a baleset, még csak nem is hasonlíthattak önmagukra.
Tehát a személyi okmányokról sem lehetett könnyű ott a helyszínen eldönteni, hogy ki-kicsoda.
És ha ez nem volna elég a lányok kabátot cseréltek. Azaz az okmányaik amik a kabátokban voltak azok is elcserélődtek.
A részletekbe nem tudunk, és nem is akarunk belemenni, de ha egy minimálisan is el tudjuk képzelni, hogy milyen sérülései keletkezhetnek egy embernek egy ilyen ütközésnél, akkor nem járunk messze a valóságtól, hogy az ember a saját anyját sem ismerné fel egy igazolványképről.
Nemhogy két idegen lányt, akiket most látott először a helyszínelő rendőr. 
Ott, és akkor nyilván gondolatban sincs, hogy az áldozat, és a túlélő kabátot cserélt, és ezzel így az azonosításukhoz szükséges okmányokat is.
Amikor a személyes tárgyakat, és az egyéb dolgait megnézték az elhunytnak, akkor rögzítették a túlélő adataival, amit nála találtak, mint személyes irat. Így történhetet meg, hogy Melanit halottnak hitték, és a sofőr húgát pedig túlélőnek.
Persze nem lehet szavakkal kifejezni mekkora sokk lehetett ez a családnak, akik reménykedtek abban, hogy a lányuk még él. Ugyanakkor milyen érzés lehetett annak a szülőnek, aki halottnak hitte gyermekét napokig.
Most, hogy erre mentség lehet-e a fent leírtak közül bármi azt nehéz eldönteni.
Ilyen esetben amikor valaki ekkorát hibázik meg-e lehet neki bocsájtani. Azt gondoljuk, hogy igen! Bármennyire is gyalázatos egy ekkora tévedés, azt gondoljuk, hogy egy ilyen balesetnél helyszínelni olyan traumatikus dolog, amit soha nem fognak elfelejteni azok akik ott voltak. Persze Ők választották ezt a hivatást, és értünk minden olyan negatív megjegyzést ami a kritikán aluli munkavégzésre irányul, de az ember ilyen. Nem tévedhetetlen. Ha az lenne akkor nem ember lenne, hanem ROBOT! 
Természetesen nem csak a hibázó rendőrt, hanem a sofőrnek is neki esett az internetes igazságosztó gépezet.
Mi az, hogy nem figyelt? Miért nem látta, hogy jön a vonat? A többi aludt? Be voltak drogozva? stb….stb….
A helyzet az, hogy van egy ilyen, amit úgy neveznek, hogy baleset! Ez mindenkivel előfordul napjában többszőr is. Kisebb- nagyobb baleseteket szenvedünk az életünk során nagyon-nagyon sokszor. Hogy mekkora szerencsénk van az sokszor nem rajtunk múlik.
Aki ejtett már el tárgyat….bármit…..kulcsot, poharat akármit….az is egy baleset. Mi van??? Nem tudsz figyelni? Béna vagy? Csak fogni kell a kezeddel, és az sem megy?
Vagy hány olyan ember van, aki megbotlik valamiben. Semmit nem kell csinálni csak a lábunk elé kell figyelni, és nem megy. Pedig nagyon egyszerű, és sokszor nem sikerül, mert nem oda nézünk, mert elkószál a gondolatunk, és már orra is estünk. Jó esetben nem lesz nagy bajunk, de ha ezt egy lépcső előtt csináljuk, akár a nyakunkat is kitörhetjük.
Számos balesetet szenvedünk el. A fent említett példák az enyhébbek. De vannak ennél sokkal durvábbak is, amik szintén elkerülhetők, de nem kerüljük el őket, mert sokszor rutinból cselekszünk, és nincs meg a koncentráció. 
Szóval a baleset az ott van minden áldott nap velünk, és nem szól előre hanem csak jön, és akkor jön amikor nem számítunk rá. Ezért nevezik balesetnek.
És ne is álszenteskedjünk. Akik most 40-50-60 évesek, és okádják ki magukból az okosságot, azok nyilván mind egyesével meghalhattak volna már jó pár alkalommal, amikor ennyi idősek voltak, mint a mostani áldozatok csak szerencséjük volt.
Ha mindenki a szívére teszi a kezét, akkor tudja, hogy azért él most, mert túlélte a sok ökörséget amit fiatalon megcsinált.
Ebben a konkrét esetben nem tudjuk mi történt. Nyilván az ember egy nagyobb buli után nem olyan koncentrált, és ha idősebb felelőségteljesebb lenne, és talán be sem ülne az autóba. De ez nem így működik 20 évesen. Majd én vezetek okosba mondja az egyik jól vagyok semmi bajom. A többi meg elhiszi, és örül, hogy valaki hazaviszi….aztán valami gebasz jön a számításba és ott a baj. Mert mondjuk mégsem volt annyira jól a sofőr, aki azt állította magáról, hogy minden oké.
Lehet, hogy az utasok aludtak, és a sofőr is „beájult”…az is lehet, hogy cuccoztak, vagy afteroztak, és úgy indultak el, hogy még javában tartott a partyzás a kocsiban.
De az is lehet, hogy a sofőr nem aludt el, csak teljesen máshol volt agyilag, és nem vette észre, hogy piros a lámpa.
Millió dolog lehet, amire senki nem tudja a választ. De egy biztos, hogy nem véletlenül adtak külön  nevet azoknak a baleseteknek, amik szórakozásból hazafelé történnek. Úgy nevezik „disco baleset” amikor már nem isznak a fiatalok, de olyan tompák, hogy mire megnyomja a féket kettévágta a fa.
Most már kár lenne bárkit is okolni. Főleg a sofőrt, aki ennél jobban meg sem fizethette volna annak az árát, hogy hibázott. Magával vitte a testvérét, és két másik embert is. De ennek már nincs jelentősége. És ha valaki azt gondolja, hogy majd ebből sokan tanulni fognak, az nagyon téved. A fiatalok ilyenek….főleg amikor összeverődnek egy brancsba. Ahhoz, hogy túléld a fiatalkori ökörködéseket, lerészegedéseket, folyamatosan ott kell lenni egy védőangyalnak aki fentről vigyáz rád. Ez az angyal most csak Melanira vigyázott! 

Vajna Timike nyugodtan alszol???

Meghalt Damu Roland, de nem lehet nem észre venni, hogy a nagyreményű színésznek a karrierjét Palácsik Vajna milyen szinten tette tönkre

2021-es év „férfi” hangja 😂

Viccfaktor bohócokkal! 😂🤡 Talán nem is kell annál több infó, hogy mennyire süllyedt le ennek az egykoron szebb időket is megélt műsornak a színvonala, hogy ez a felemás fejű, énekeleni nem tudó bohóc lett az év férfi hangja 2021-ben! 

Kari Geri autója szabályosan haladt!?

A videóban tényleg az látható, hogy Karácsony autója a buszsávban halad egy ideig, és persze az azt videózók autója is. A buszsávban tényleg csak buszok, no meg a Kreszben tételesen felsorolt további járművek, például taxik és mentőautók haladhatnak.

error: Nem! 🤬