Bulvár

Horváth Éva csak egy feltétellel mutatja meg párját! Mi megtudtuk ki az 😂 Mutatjuk!

Horváth Éva férjét nagyobb rejtély övezi, mint Jimmy Hoffa eltűnését! EDDIG!!! 😂
Megtudtuk ki az, és meg is mutatjuk! 😂
Azt tudni kell, hogy Horváth Éva mindenből hasznot akar húzni. A gyerekét konkrétan élő reklámnak használja mindenhol, szerencsétlen gyereknek fogalma sincs arról, hogy az anyja olyan szinten zsigereli ki mint reklámterméket, hogy arra nehéz szavakat találni.
Most a férjéből szeretne egy kis pénzt csinálni, akit a youtube csatornáján akkor fog megmutatni, ha követőinek a száma eléri a 100 ezret!
Mi nem várunk most ezzel ennyit, mert lehet az életben nem lesz ennyi követője 😂
Évek óta próbálják az emberek kitalálni ki lehet Horváth Éva férje. Sokan Dubai sejknek gondolták, mások pedig egy klasszikus sugár daddy-nek képzelik.
Nos egyik sem 😂
Persze egy pénzes csóka, mert mi más lenne! 😂
Na akkor lássuk teljes valójában az eltitkolt férjet, akit hét lakat alatt őrzött Évike. Lehet azért, mert nem egy dekoratív ember. Kis, köpcös, vörös pufók…Igazából nem is csoda, hogy nem dicsekedett vele eddig. Bár van az a követő mennyiség (100 ezer) amiért megmutatja a keceli JimmyHoffát, mert hát ott lakik, és szörp gyárat üzemeltet, nem is akármelyiket, hanem az országban a legnagyobbat. 
Ez az ember kész rejtély! Az tudni lehet róla, hogy a becsületes neve Bognár Andor, és imád ügyeskedni. Legjobb barátja a számlatömbje 😂
Az öregebb Bognár alapította még a céget, és annyi esetük volt már a hatósággal, hogy összeszámolni sem lehet. 😂
Borász emberként van nyilvántartva a helyiek agyában. Ezért nem csoda, hogy Éva asszony is fel-fel tűnik a szőlőtökék között! 
A szépségkirálynő úgy ismerte meg a szörpkirályt, hogy annak idején escortként dolgozott, és vitték különböző rendezvényekre, ahol farokról- farokra szállva rárepült a milliárdosra, és ott ragadt. Azóta él vele, és dugdossa a nyilvánosság elől, mint az aranyórát. 😂
Csak egy nagyon szűk réteg tudja, vagy legalábbis tudta eddig, hogy ki a férje, és aki beszélni mert róla azt nagyon komolyan ilyen-olyan szankciókkal fenyegették meg. 
Ezek után már nem kell fenyegetődzni, mert ország-világ előtt bemutattuk a mindenhol is rejtőzködő  férjet 😂

A road trip to Norway’s best view

Kjeåsen is famous as one of the most isolated inhabited corners of Norway. And while getting here is a wild adventure, it’s the views from the top that truly stir the spirit.

Pope praises ‘wise, tender’ Benedict at solemn burial

Pope Francis has joined pilgrims in St Peter’s Square to preside over the funeral of his predecessor, who resigned from the papacy in 2013. The dome of St Peter’s basilica at the Vatican was shrouded in mist as the cypress-wood coffin containing Pope Benedict XVI’s body was brought out and placed on the steps. There was applause from the faithful who had gathered for the funeral. Benedict was then interred in a tomb beneath the basilica. Clergy from around the world had come – cardinals in red vestments, nuns and monks in their dark robes.

Fura jelenség a villában!

Brutális milyen mennyiségű szlenget használnak a villában! Van aki már annyira túlzásba viszi, hogy agyarul már alig-alig beszél! 

error: Nem! 🤬