Bulvár

Horváth Éva csak egy feltétellel mutatja meg párját! Mi megtudtuk ki az 😂 Mutatjuk!

Horváth Éva férjét nagyobb rejtély övezi, mint Jimmy Hoffa eltűnését! EDDIG!!! 😂
Megtudtuk ki az, és meg is mutatjuk! 😂
Azt tudni kell, hogy Horváth Éva mindenből hasznot akar húzni. A gyerekét konkrétan élő reklámnak használja mindenhol, szerencsétlen gyereknek fogalma sincs arról, hogy az anyja olyan szinten zsigereli ki mint reklámterméket, hogy arra nehéz szavakat találni.
Most a férjéből szeretne egy kis pénzt csinálni, akit a youtube csatornáján akkor fog megmutatni, ha követőinek a száma eléri a 100 ezret!
Mi nem várunk most ezzel ennyit, mert lehet az életben nem lesz ennyi követője 😂
Évek óta próbálják az emberek kitalálni ki lehet Horváth Éva férje. Sokan Dubai sejknek gondolták, mások pedig egy klasszikus sugár daddy-nek képzelik.
Nos egyik sem 😂
Persze egy pénzes csóka, mert mi más lenne! 😂
Na akkor lássuk teljes valójában az eltitkolt férjet, akit hét lakat alatt őrzött Évike. Lehet azért, mert nem egy dekoratív ember. Kis, köpcös, vörös pufók…Igazából nem is csoda, hogy nem dicsekedett vele eddig. Bár van az a követő mennyiség (100 ezer) amiért megmutatja a keceli JimmyHoffát, mert hát ott lakik, és szörp gyárat üzemeltet, nem is akármelyiket, hanem az országban a legnagyobbat. 
Ez az ember kész rejtély! Az tudni lehet róla, hogy a becsületes neve Bognár Andor, és imád ügyeskedni. Legjobb barátja a számlatömbje 😂
Az öregebb Bognár alapította még a céget, és annyi esetük volt már a hatósággal, hogy összeszámolni sem lehet. 😂
Borász emberként van nyilvántartva a helyiek agyában. Ezért nem csoda, hogy Éva asszony is fel-fel tűnik a szőlőtökék között! 
A szépségkirálynő úgy ismerte meg a szörpkirályt, hogy annak idején escortként dolgozott, és vitték különböző rendezvényekre, ahol farokról- farokra szállva rárepült a milliárdosra, és ott ragadt. Azóta él vele, és dugdossa a nyilvánosság elől, mint az aranyórát. 😂
Csak egy nagyon szűk réteg tudja, vagy legalábbis tudta eddig, hogy ki a férje, és aki beszélni mert róla azt nagyon komolyan ilyen-olyan szankciókkal fenyegették meg. 
Ezek után már nem kell fenyegetődzni, mert ország-világ előtt bemutattuk a mindenhol is rejtőzködő  férjet 😂

Vajna Timike nyugodtan alszol???

Meghalt Damu Roland, de nem lehet nem észre venni, hogy a nagyreményű színésznek a karrierjét Palácsik Vajna milyen szinten tette tönkre

2021-es év “férfi” hangja 😂

Viccfaktor bohócokkal! 😂🤡 Talán nem is kell annál több infó, hogy mennyire süllyedt le ennek az egykoron szebb időket is megélt műsornak a színvonala, hogy ez a felemás fejű, énekeleni nem tudó bohóc lett az év férfi hangja 2021-ben! 

A nagy Ő egy érzelmi analfabéta!

Érzelmi analfabéta, avagy egy suttyó öltönyben. Teljes szélességgel képes bármikor a bájvigyorát elővenni, miközben kőkeményen lelkekben tapos. 

Bennfentes információk! Elhagyta felesége a mentálisan beteg Berkit!

Berki és Mazsi szakítottak!  Jóval előbb megkaptam ezt az üzenetet mielőtt eltűnt volna az Ogre az online térből, és úgy mindenhonnan általában! Szóval biztos, hogy hiteles! Egy közeli ismerős tudja az egész történetet, hogy mik mennek a háttérben. Egyelőre az biztos, hogy Mazsi elhagyta a Berkit! 

Aurélió addig marad szűz amíg van pénze!

Egy volt rab szerint az értelmes tekintetű Aurélió addig marad szűz amíg van pénze! Hát…. izé, szemre való kis menyecske ezzel a férfias színű pólóban szó mi szó, és ha popólója is olyan szépen fésült, mint a burája, akkor biztos lesz neki udvarlója bent, és akár szegényen is “szeretni” fogják Share on facebook Facebook

Kari Geri autója szabályosan haladt!?

A videóban tényleg az látható, hogy Karácsony autója a buszsávban halad egy ideig, és persze az azt videózók autója is. A buszsávban tényleg csak buszok, no meg a Kreszben tételesen felsorolt további járművek, például taxik és mentőautók haladhatnak.

error: Nem! 🤬