Bulvár

Fóton agresszív orvos üti a betegeit! 😂

Az orvos jól ki van pattintva, és nem is volt rest használni a testi fölényét! 😂
Még annak idején a holló színház előadásában lehetett látni az “Izom Tibor” című remek darabot, ahol az izmos Tibor azt mondta:
“én már olyan izmos vagyok, hogy majd mindenkit jól megverek”
😂😂😂
A testépítő orvos elképzelhető, hogy látta anno az előadást 😂
Elméletileg az orvos csak védekezett, bár ennek erősen ellentmond, hogy egy, a rendelője előtt kint parkoló autóba úgy beleb4$zkodta az egyik beteg fejét, hogy az autó totálkárosra tört 😂
Az orvosnak is keletkeztek sérülései…mutatja is, hogy bibis lett a 45-ös karjának a könyöke 😂 Talán még vissza lehet varrni, és meg lehet menteni a karját 😂
Aki már járt valaha fóton,  az láthattahogy sok a “bennszülött” arrafelé, ezért sanszos, hogy valamelyik őslakos ment be a dokihoz.
Azt gondoljuk az esetről is látatlanban, hogy az orvos egy értelmiségi ember, akinek tudni kell kezelni minden helyzetet ha atrocitás éri, és semmilyen körülmények között nem veheti fel a kesztyűt ha esetleg rátámadnak. Nyilván vannak helyzetek, amikor ez elkerülhetetlen, de az semmiképpen nem lehet indok, hogy azért verte szét a fejét a betegének  egy motorháztetőn, mert védekezett.
Jog szerint az önvédelem csak arányos lehet a támadással. Sőt a bíró ilyenkor a fizikai adottságokat is mérlegre fogja tenni, és valószínű, hogy a testépítő orvos messze nagyobb fölényben lehetett a támadóknál. Ha ez így van, akkor hamar megállhat a dolog önbíráskodásban is, mert az önvédelem addig tart, amíg a támadást elhárítja. Revansot venni már nem lehet a jog szerint, még akkor sem ha elborul az agya a dokinak, és az ember igazságérzete azt diktálja, hogy megérdemelték a támadok. 
Az orvos egyébként minden olyan jegyet magán hordoz ezzel a kigyúrt kopasz imidzzsel ami nem biztos, hogy a bíróságon túl szerencsés lesz.
A másik dolog pedig a testépítés. Azt mindenki tudja, hogy a testépítők jelentős része szed bizonyos szteroid készítményeket, amiknek az egyik kellemetlen mellékhatása az indokolatlan agresszió.

Ez az úgynevezett „roid rage” (szteroid düh), amit a szteroid használóknál jellemző viselkedés.
Ennél az állapotnál a szteroid használó valamilyen kellemetlen eseményre eltúlzott haraggal reagál, feszült idegi állapotban, nagyon alacsony az ingerküszöbé.
Azt nem tudni, hogy az orvos szedett-e valamit, és ha igen, akkor az milyen hatással volt a viselkedésére.
A TV-ben több beteg panaszkodott rá, hogy nem egy kedves ember.
Azt sem lehet tudni, hogy mi dühítette fel a betegeket, mert azt nehéz elképzelni, hogy az ember bemegy egy orvoshoz, és minden ok nélkül nekimegy a hústorony doktornak.
Bár fótón vannak figurák az tény, és semmi sincs kizárva. Minden esetre az orvos éppen annyira lehet ludas ebben a dologban, mint a két betege, akik most már tényleg betegek, legalábbis a balesetin biztos, össze kell őket rakni újból  😂

Friss információ az orvosról, hogy már több munkahelyéről is kirúgták a viselkedése miatt, és saját közvetlen kollégájával is erőszakoskodott már.
De ami még beszédesebb, hogy jogerősen el is volt már ítélve korábban. (írta a blikk)

Vajna Timike nyugodtan alszol???

Meghalt Damu Roland, de nem lehet nem észre venni, hogy a nagyreményű színésznek a karrierjét Palácsik Vajna milyen szinten tette tönkre

2021-es év “férfi” hangja 😂

Viccfaktor bohócokkal! 😂🤡 Talán nem is kell annál több infó, hogy mennyire süllyedt le ennek az egykoron szebb időket is megélt műsornak a színvonala, hogy ez a felemás fejű, énekeleni nem tudó bohóc lett az év férfi hangja 2021-ben! 

A nagy Ő egy érzelmi analfabéta!

Érzelmi analfabéta, avagy egy suttyó öltönyben. Teljes szélességgel képes bármikor a bájvigyorát elővenni, miközben kőkeményen lelkekben tapos. 

Bennfentes információk! Elhagyta felesége a mentálisan beteg Berkit!

Berki és Mazsi szakítottak!  Jóval előbb megkaptam ezt az üzenetet mielőtt eltűnt volna az Ogre az online térből, és úgy mindenhonnan általában! Szóval biztos, hogy hiteles! Egy közeli ismerős tudja az egész történetet, hogy mik mennek a háttérben. Egyelőre az biztos, hogy Mazsi elhagyta a Berkit! 

Aurélió addig marad szűz amíg van pénze!

Egy volt rab szerint az értelmes tekintetű Aurélió addig marad szűz amíg van pénze! Hát…. izé, szemre való kis menyecske ezzel a férfias színű pólóban szó mi szó, és ha popólója is olyan szépen fésült, mint a burája, akkor biztos lesz neki udvarlója bent, és akár szegényen is “szeretni” fogják Share on facebook Facebook

Kari Geri autója szabályosan haladt!?

A videóban tényleg az látható, hogy Karácsony autója a buszsávban halad egy ideig, és persze az azt videózók autója is. A buszsávban tényleg csak buszok, no meg a Kreszben tételesen felsorolt további járművek, például taxik és mentőautók haladhatnak.

error: Nem! 🤬