Bulvár

Fóton agresszív orvos üti a betegeit! 😂

Az orvos jól ki van pattintva, és nem is volt rest használni a testi fölényét! 😂
Még annak idején a holló színház előadásában lehetett látni az “Izom Tibor” című remek darabot, ahol az izmos Tibor azt mondta:
“én már olyan izmos vagyok, hogy majd mindenkit jól megverek”
😂😂😂
A testépítő orvos elképzelhető, hogy látta anno az előadást 😂
Elméletileg az orvos csak védekezett, bár ennek erősen ellentmond, hogy egy, a rendelője előtt kint parkoló autóba úgy beleb4$zkodta az egyik beteg fejét, hogy az autó totálkárosra tört 😂
Az orvosnak is keletkeztek sérülései…mutatja is, hogy bibis lett a 45-ös karjának a könyöke 😂 Talán még vissza lehet varrni, és meg lehet menteni a karját 😂
Aki már járt valaha fóton,  az láthattahogy sok a “bennszülött” arrafelé, ezért sanszos, hogy valamelyik őslakos ment be a dokihoz.
Azt gondoljuk az esetről is látatlanban, hogy az orvos egy értelmiségi ember, akinek tudni kell kezelni minden helyzetet ha atrocitás éri, és semmilyen körülmények között nem veheti fel a kesztyűt ha esetleg rátámadnak. Nyilván vannak helyzetek, amikor ez elkerülhetetlen, de az semmiképpen nem lehet indok, hogy azért verte szét a fejét a betegének  egy motorháztetőn, mert védekezett.
Jog szerint az önvédelem csak arányos lehet a támadással. Sőt a bíró ilyenkor a fizikai adottságokat is mérlegre fogja tenni, és valószínű, hogy a testépítő orvos messze nagyobb fölényben lehetett a támadóknál. Ha ez így van, akkor hamar megállhat a dolog önbíráskodásban is, mert az önvédelem addig tart, amíg a támadást elhárítja. Revansot venni már nem lehet a jog szerint, még akkor sem ha elborul az agya a dokinak, és az ember igazságérzete azt diktálja, hogy megérdemelték a támadok. 
Az orvos egyébként minden olyan jegyet magán hordoz ezzel a kigyúrt kopasz imidzzsel ami nem biztos, hogy a bíróságon túl szerencsés lesz.
A másik dolog pedig a testépítés. Azt mindenki tudja, hogy a testépítők jelentős része szed bizonyos szteroid készítményeket, amiknek az egyik kellemetlen mellékhatása az indokolatlan agresszió.

Ez az úgynevezett „roid rage” (szteroid düh), amit a szteroid használóknál jellemző viselkedés.
Ennél az állapotnál a szteroid használó valamilyen kellemetlen eseményre eltúlzott haraggal reagál, feszült idegi állapotban, nagyon alacsony az ingerküszöbé.
Azt nem tudni, hogy az orvos szedett-e valamit, és ha igen, akkor az milyen hatással volt a viselkedésére.
A TV-ben több beteg panaszkodott rá, hogy nem egy kedves ember.
Azt sem lehet tudni, hogy mi dühítette fel a betegeket, mert azt nehéz elképzelni, hogy az ember bemegy egy orvoshoz, és minden ok nélkül nekimegy a hústorony doktornak.
Bár fótón vannak figurák az tény, és semmi sincs kizárva. Minden esetre az orvos éppen annyira lehet ludas ebben a dologban, mint a két betege, akik most már tényleg betegek, legalábbis a balesetin biztos, össze kell őket rakni újból  😂

Friss információ az orvosról, hogy már több munkahelyéről is kirúgták a viselkedése miatt, és saját közvetlen kollégájával is erőszakoskodott már.
De ami még beszédesebb, hogy jogerősen el is volt már ítélve korábban. (írta a blikk)

A road trip to Norway’s best view

Kjeåsen is famous as one of the most isolated inhabited corners of Norway. And while getting here is a wild adventure, it’s the views from the top that truly stir the spirit.

Pope praises ‘wise, tender’ Benedict at solemn burial

Pope Francis has joined pilgrims in St Peter’s Square to preside over the funeral of his predecessor, who resigned from the papacy in 2013. The dome of St Peter’s basilica at the Vatican was shrouded in mist as the cypress-wood coffin containing Pope Benedict XVI’s body was brought out and placed on the steps. There was applause from the faithful who had gathered for the funeral. Benedict was then interred in a tomb beneath the basilica. Clergy from around the world had come – cardinals in red vestments, nuns and monks in their dark robes.

Fura jelenség a villában!

Brutális milyen mennyiségű szlenget használnak a villában! Van aki már annyira túlzásba viszi, hogy agyarul már alig-alig beszél! 

error: Nem! 🤬