Bulvár

Gáspár Laci és 65 millió forintos Lamborghini Huracán!

Tiszta amerika 😂🇺🇸 Ha nem tudnánk, hogy fóton járunk, és a magyar slágerkirályt, a zöldhajú lány szerzőjét látjuk, azt gondolhatnánk valami amerikai híres raper paparazzi videója 😂
De Ő a mi Lacikánk a mennyé magadnak haza csaje szöveg kitalálója. Jól fizet ez a popszakma 😂
Az otó egy 2015-ös Lamborghini Huracán, amit németbű hozott be a more.
610 Lóerős V10 motorral szerelt gép ára nagyjából 58-67 millió forint között mozog még így 6-7 évesen is.
A használtautó.hu oldalon van egy szintén 2015-ös, ami 58 millió, és van egy 2014-es ami 65 millió.
Mivel a more ezt egy évesen vette nyilván sokkal többet csengetett érte, mint a mostani értéke.
Az is tény, hogy Lacika nagyon szépen énekel, ( ha nem baxa el a szöveget)
de tényleg ennyit lehet kaszálni ezzel a bohóckodással amit csinál? 😂
És ez csak egy autó…..akkor még hol van a ház, a többi autó, a nyaralások, ruhák, órák, gyerekeket eltartani, előző asszonynak gyerektartás, a mostani asszony luxus igényeit kielégíteni stb….
Az autója eredetileg Lila színű, de már biztos uncsi volt, ezért kapott egy igazi dzsukel szint….há’ mi más is lehetne mint arany more 😂(Hát esztet asztán megnézik a gádzsók 😂)
A képek a vizsgaállomáson késszültek 2015-ben. Jól látszik, hogy németbű van a gépkocsi.
A nyilvántartás szerint 2021 augusztusban 58 ezer km volt benne.

Vajna Timike nyugodtan alszol???

Meghalt Damu Roland, de nem lehet nem észre venni, hogy a nagyreményű színésznek a karrierjét Palácsik Vajna milyen szinten tette tönkre

2021-es év “férfi” hangja 😂

Viccfaktor bohócokkal! 😂🤡 Talán nem is kell annál több infó, hogy mennyire süllyedt le ennek az egykoron szebb időket is megélt műsornak a színvonala, hogy ez a felemás fejű, énekeleni nem tudó bohóc lett az év férfi hangja 2021-ben! 

A nagy Ő egy érzelmi analfabéta!

Érzelmi analfabéta, avagy egy suttyó öltönyben. Teljes szélességgel képes bármikor a bájvigyorát elővenni, miközben kőkeményen lelkekben tapos. 

Bennfentes információk! Elhagyta felesége a mentálisan beteg Berkit!

Berki és Mazsi szakítottak!  Jóval előbb megkaptam ezt az üzenetet mielőtt eltűnt volna az Ogre az online térből, és úgy mindenhonnan általában! Szóval biztos, hogy hiteles! Egy közeli ismerős tudja az egész történetet, hogy mik mennek a háttérben. Egyelőre az biztos, hogy Mazsi elhagyta a Berkit! 

Aurélió addig marad szűz amíg van pénze!

Egy volt rab szerint az értelmes tekintetű Aurélió addig marad szűz amíg van pénze! Hát…. izé, szemre való kis menyecske ezzel a férfias színű pólóban szó mi szó, és ha popólója is olyan szépen fésült, mint a burája, akkor biztos lesz neki udvarlója bent, és akár szegényen is “szeretni” fogják Share on facebook Facebook

Kari Geri autója szabályosan haladt!?

A videóban tényleg az látható, hogy Karácsony autója a buszsávban halad egy ideig, és persze az azt videózók autója is. A buszsávban tényleg csak buszok, no meg a Kreszben tételesen felsorolt további járművek, például taxik és mentőautók haladhatnak.

error: Nem! 🤬