Bulvár

Putyin egyedül megnyomhatja a “piros gombot”? Mi van ha halálos beteg?

Hány ember jóváhagyása szükséges ahhoz, hogy atombombát, vagy atomrakétát indítson Putyin? 🤔
Arról sehol egyetlen szakértő nem beszél, hogy mi kell ahhoz, hogy egy nukleáris nagyhatalom vezetője atommal támadhasson, vagy válaszoljon egy támadásra.
Azt tudjuk, hogy Putyin egy igazi agresszor, és nagyjából úgy hódol be neki a vezetés, hogy nem nagyon van aki ellent mer neki mondani. Nagy kérdés tehát, hogy Ő egy személyben dönthet-e arról, hogy nukleáris fegyvert vessen be. Vagy van valami kontroll esetleg? Van ott valaki, akinek jóvá kell még hagyni? Esetleg több felső rangú vezetőnek az egybehangzó beleegyezése szükséges?
És ha igen, több ember kell a jóváhagyáshoz, és esetleg van olyan személy közöttük aki nem szeretné amit Putyin, az tud-e hangot adni a véleményének, vagy azonnal leváltják, elviszik és soha nem kerül elő….kvázi likvidálják?
Tényleg eljutott oda az emberiség, hogy vagyunk 7 milliárdan, és egyetlen ember kénye-kedvének ki van téve az egész bolygó emberiséggel, állatvilággal mindennel együtt? Hogy juthatott ide az ember? Egyetlen ember elpusztíthatja a jelent a jövőt, és a múltat is? Igen a múltat is, hiszen az ember alkotott olyan dolgokat ami egyszeri, és megismételhetetlen. Elég pár grandiózus történelmi épületre gondolni, vagy a múzeumokban őrzött tárgyakra. Egyetlen ember képes romba dönteni mindent, és mindenkit? Több ezer éves kultúrákat eltüntetni, mint ha soha nem is létezett volna? 
Putyinnak valószínűleg tetszik ez a szerepkör és élvezi, hogy istent játszhat. De jól tudjuk, hogy sokkal inkább a megtestesült ördög lehet Ő , sem mint isten.
Mi lehet az elemállapotával? Ki tudhatja, hogy mennyire 100-as? Van olyan orvos a közelébe, aki vizsgálja? És ha talál valami betegséget, ami az elmeállapotát befolyásolja, akkor meg-e mondhatja neki, hogy mit csináljon, illetve tanácsolhat-e valamit, hogy milyen gyógyszereket vegyen be.
Lehet, hogy komoly mentális betegsége van, ami megalomániával párosul. Ki tud ilyenkor ellen csinálni valamit?
De van sokkal rosszabb forgatókönyv is! Mi van, ha halálos beteg? Mi van, ha már rohadtul nem érdekli mi lesz ezen a földön 5-10 év múlva, ha az orvosa azt mondta neki: Vlagyimir kb 6-8 hónapod van hátra, jó esetben egy év. Menthetetlen vagy! Vlagyimir meg sz4rik rá, hogy mi lesz. Most már csak az élteti erre a kis időre, hogy bekerüljön a történelem könyvekbe. Az nem fontos, hogy milyen formában fog benne szerepelni. Úgy mint az utolsó mohikán, aki vissza akarta állítani a régi Szovjetuniót, vagy úgy mint az Antikrisztus.
Mindenki tudja, hogy vannak ezek a dögöljen meg a szomszéd tehene típusú emberek. Ha már neki nem lehet jó, akkor másnak se legyen az.
Hány olyan ember van, aki képes lemészárolni a saját családját csak amiatt, mert elhagyták. Ha az övé nem lehet másé sem lesz. Az a nagy kérdés, hogy létezik-e annyira gonosz jellemű ember, aki ezt globális szinten is képes megcsinálni.
Jelen pillanatban 2022.3.05-én még senki nem tudja mi lesz a vége ennek a háborúnak, és Putyin meddig megy el. De véleményünk szerint már átlépte azt a határt, ahonnan már nincs visszaút. Teljesen mindegy mi fog történni, Ő már  elveszítette azt, hogy rá emberként nézzen bárki is attól a ponttól kezdve, hogy atommal fenyegette meg az egész világot.
Tételezzük, fel, hogy elfoglalja ukránját. Elpusztítja a vezetést, meg úgy általában mindent, és mindenkit….oké Vlagyimir nyertél…..és akkor hogyan tovább? Majd a világ szemet huny a tömegmészárlás felett, és azt mondja: Ó semmi gond Vlagyi…ahol fát vágnak ott fűrészpor is van. Üzleteljünk tovább, fátylat az egészre. Csináljunk vissza mindent, és tegyünk úgy mintha semmi nem történt volna. Beláthatjuk, hogy ez így képtelenség. de mégis Vlagyi ezek után
hogyan képzeli el a továbbiakban életét, és az egész politikai szereplését miután mindenkinek kilátásba helyezte, hogy el fogja pusztítani, ha nem marad nyugton addig amíg módszeresen le nem igáz egy szuverén országot. 
Azt gondoljuk, hogy egy csomó kérdésre senki nem tudja ma a választ. Egy biztos! Ez a világ már soha nem lesz olyan mint pár évvel ezelőtt volt. A hidegháború újból elkezdődik, és világ ma már tudja, hogy soha nem lesz senki biztonságban amíg ilyen, és ehhez hasonló emberek ekkora hatalommal vannak felruházva. És akkor még ott van a dagadék eszkimó is Észak-Koreában, aki szintén egy ketyegő bomba, aki naponta azon kísérletezik a kis csapatával, hogy olyan interkontinentális rakétákat fejlesszen ki, amivel a világ legtávolabbi pontjait is  el tudja érni, hogy stratégiai csapást mérhessen bárkire.
Szép kilátások ezek az emberi faj számára. Lassan eljön az idő, amikor tényleg “carpe diem” élj a mának, élvezd az időt mert ki tudja meddig marad fenn a világ a jelenlegi formájában.
error: Nem! 🤬