Bulvár

A legdurvább FIDESZ kampány kamu! Aki ezt benyalja az tényleg egy gomba!

Minden idők legnagyobb hazugsága FIDESZ részről! 
És akkor az utolsó napra a FIDESZ legnagyobb kampány blődsége, és brutál kamuja, hogy Márki-Zay fegyvereket, és katonákat küldene Ukrajnába! 😛
Szerencsétlen fickó egyszer kiejtette azt a szót a száján, hogy fegyver, erre kormány média a másodperc töredéke alatt vágta ki a szót, és adta el a választóknak egy teljesen más szövegkörnyezetben.
De végül is tökmindegy mert itt sem ez a lényeg! inkább ott kéne megfogni a dolgot, hogy egy háborús offenzíva nem a miniszterelnök hatás és jogköre. Tehát ha Márki-Zay megnyerné a választást, és miniszterelnök lenne, akkor sem rendelkezhetne a katonák militarista tevékenységei felett.
Akarhatna Ő akármit, nem az Ő kezében van az irányítás, és a végső szót nem Ő mondja ki. A hadsereg főparancsnoka a köztársasági elnök. Mindenki fölött áll rendelkezésben katonai jellegű döntések vonatkozásában. Ő nem más mint Novák Katalin, Orbán Viktor leghűségesebb pártkatonája.
Leváltani nem lehet, csak 2/3- al, de csak akkor ha az alkotmányba ütközik amit csinál. Mondjuk van más munkahelye is ahonnan pénz kap, halálos betegsége miatt nem tudja ellátni a feladatát, vagy bűncselekményt követ el stb….
Kvázi jelenleg elmozdíthatatlan az ellenzék szempontjából. Ez azt jeleni, hogy Márki-Zay ha össze sz*rná-húgyozná magát, és alig várná, hogy magyar család apákat tépjenek szét az orosz gránátok, akkor sem tudna parancsot adni arra, hogy menjenek a frontra harcolni a magyarok, mert arra csak Novák főparancsnok utasíthatja a hadsereget. (most a NATO hagyjuk ki)
Tehát:
Márki-Zay ha nyer akkor is lesz neki egy főnöke. Novák főparancsnok. Novák főparancsnoknak meg szintén van egy főnöke. Viktor király. Az nem kétséges, hogy amit a király mond, azt fogja Novák is csinálni. Ebből az következik, hogy Orbán elveszíti a választás Márkival szemben, fű alatt akkor is Ő lesz Márki főnöke, hiszen a főparancsnoknak is Orbán parancsol.
Ezt tudja mindenki a FIDESZBEN, de ennek ellenére mégis azt hazudják, reggel, délben, meg éjjel, hogy Márki ha nyer ki fogja véreztetni a magyarokat a fronton. Aki békét akar az a FIDESZRE szavaz. Hiszen Márki háborút akar! Na az van, hogy ezt a dumát bárki aki megeszi, akkor tényleg gombának van nézve.
Az is nagyon durva, hogy a FIDESZ nem is foglalkozik azzal, hogy blődséget hazudnak. Amíg Novák hivatalban van, addig Ők a főnökök, hiszen a katonai főparancsnok is Novák, és a törvénykezés jóváhagyása is Novák dolga.
A NATO-ról meg nem is beszélve. Az nem úgy van, hogy Márki gondol egyet, és megyünk harcolni! A NATO tagjai vagyunk. Ezért elég nehéz lenne önállóan eldönteni, mikor kezdünk bele egy háborús hadműveletbe.
Az egész egy agyrém. És az is, ahogyan a háborút a FIDESZ megpróbálja a saját maga hasznára fordítani. Egy nettó zsarolás amit csinálnak! Meg akarsz dögleni? Háborút akarsz tényleg? Azt akarod, hogy magyar családokat mészároljanak le? Akkor szavazz a Márkira. Viszont ha békét akarsz, akkor szavazz a FIDESZRE! Halál vagy élet….Márki a halált választja az élet helyett! SZAVAZZ a FIDESZRE!
Brutál mennyire demagóg, és agyament ez kampány FIDESZ részéről, hogy konkrétan már semmi mással nem tudnak kampányolni csak azzal, hogy meg fogunk dögleni a háborúban ha Márkira szavazunk. Ez nem csak hazugság, és egy kampány terror, de rémhír terjesztés is, és alkalmas arra, hogy a lakosságban félelmet és riadalmat keltsen.

És ilyen az mikor megjelenik a posztokban a FIDESZ agymosó gépezete a felhasználók körében! Félelmetes milyen szinten tudja őket a FIDESZ hipnotizálni! 

Megosztom!!!

A road trip to Norway’s best view

Kjeåsen is famous as one of the most isolated inhabited corners of Norway. And while getting here is a wild adventure, it’s the views from the top that truly stir the spirit.

Pope praises ‘wise, tender’ Benedict at solemn burial

Pope Francis has joined pilgrims in St Peter’s Square to preside over the funeral of his predecessor, who resigned from the papacy in 2013. The dome of St Peter’s basilica at the Vatican was shrouded in mist as the cypress-wood coffin containing Pope Benedict XVI’s body was brought out and placed on the steps. There was applause from the faithful who had gathered for the funeral. Benedict was then interred in a tomb beneath the basilica. Clergy from around the world had come – cardinals in red vestments, nuns and monks in their dark robes.

error: Nem! 🤬