Bulvár

Berki fényűző életet mutatott miközben a lepukkant bérházban lakott!

Berki nem bírta a nyomást!

Miközben az instagramon ,és minden felületen fényűző életet mutatott be, a valóság teljesen más volt. Bérelt Bentley, bérelt lakás, szponzor ruha, stb….talán nem is volt semmilye, és valójában olyan szegény lehetett mint a templom egere.

A kilencedik kerület egyébként sem arról híres, hogy jomódú emberek lakják. Egy ótvaros bérházban tengette az életét egyedül. Hiszen felesége már nem lakott vele.
Talán, ahogy egyre lejjebb csúszott szegény, egyre inkább nőtt rajta a nyomás, és egyre inkább kevésbé tudta fenntartani a látszatott, hogy mennyire gazdag. Még utoljára szelfizett egyet egy porschéval, ami nyilván nem az övé volt.
Próbálta ezt a megalomán életstílust mutatni, de valójában már senki nem volt, csak egy elvált ember, egy rossz házasságban, akinek még jogosítványa sem volt.
A felszínről kezdett leomlani a máz, amit nem tudod már kezelni, és inkább a könnyebb utat választotta. El lehet képzelni mennyire lehetett ez az ember elkeseredve ha képes volt itt hagyni a gyermekeit, akik közül az egyik még csecsemő.
Berki Krisztián 41 éves volt. 
error: Nem! 🤬