Bulvár

Ha dílered hazudik meghalsz!

A cuccolás többek között azért veszélyes, mert soha nem tudhatod mivel lövöd be magad! 
Az külön megérne egy misét, hogy mennyire sz4rh@zi dolog úgy betépni, hogy otthon van a gyerek is, de hagyjuk is….
Valószínűleg Berki túllőtte magát. Ez sajnos sok cuccosnál előfordul, mert csak arra támaszkodhat infóként a cuccal kapcsolatban, amit a díler mondott neki.
Általában a cucc átvételénél egy díler elmondja, hogy ütős, vagy lájtos a cumó. Legalábbis megpróbál valami útmutatást adni, mennyire kell résen lenni. De van olyan díler is, akit pont nem érdekel a vevő odaadja a cuccot oszt’ szijjad more…..
A díler nem feltétlenül azonos a “termék” készítőjével. Ezért a legtöbbször fogalma sincs arról mit is árul valójában. A díler csak a visszatérő vásárlók elbeszéléséből tudja nagyjából, hogy milyen a cucc minősége. Ha elmondják neki, hogy ” Fúúúú öcsém ez nagyon zorkó, úgy megtekert azt sem tudtam merre vagyok arccal”
Az ilyen információkból tudja a díler, hogy milyen is a portékájának a minősége.
Persze a díler is próbálja a profitot maximalizálni….és ilyenkor általában felüti a cuccot…ez arra jó, hogy a mennyiséget növeli, ezáltal több pénzt tud keresni. Ha szerencséje van a vevőnek, akkor valami olyan anyaggal üti fel, ami ártalmatlan a szervezetre. De olyan is előfordul, hogy olyan anyaggal vegyíti ami nagyon veszélyes kombináció…pl “I” porral, amit a cuccosok Ilonkának becéznek, de valójában lónyugtató. Ehhez egy kis ügyeskedéssel hozzá lehet jutni.
Szóval a vásárló 100%-osan rá van bízva az általában rafinált dílerre. Olyan ez amikor a benzinkúton eladják neked a prémium üzemanyagként a sima 95-öst. Soha nem fogod megtudni valójában mit is tankoltál, csak elhiszed. A cuccos ember is csak elhiszi amit mondanak neki. Persze ezt nem úgy kell elképzelni, mint egy termék ismertetőt….Max kapsz egy jótanácsot….vigyázz, mert nagyon ütős… és ennyi.
De az is előfordulhat, hogy a készítő laborpatkány nem figyel oda, és eleve olyan halálos valamit hoz létre, amiből elég a szokásos adag töredéke, és máris olyat odaver, hogy taknyod-nyálad egybefolyik, és kiterülsz piiiccsa….
Ha valakinek megvan a ponyvaregény című film, akkor láthatta, hogy a túladagolás nem játék. 
Bizonyára a rendőrség megpróbálja felderíteni, hogy honnan szármzhat a cumó, és kitől vette Krisztián.
Hogy a lánya, hogyan heveri ezt ki, hogy megtalálta a saját apját szétcsapva azt nem lehet tudni.
Ahogyan azt sem, hogy mennyire lehetett kirakat élete ennek a szerencsétlenül járt embernek, akik egy ócska második emeleti lakásban tengette az életét, miközben a közösségi médiában úgy mutatta be magát, mint egy király. 
error: Nem! 🤬