Bulvár

Orbán Viktor szerint a magyar az egy faj🤪

ORBÁN:
„Mi nem vagyunk kevert fajúak” – mondta, és nem is akarunk azok lenni.
Csak egy kérdés! Ez nem az egyén döntése? Ha lánynak megtetszik egy nigériai fiú, a maga 26-os kajbijával 😛 , akkor nem a lány dönti el, hogy akar-e keveredni vele?
Vagy mindenkinek be kell mutatni majd a párját Orbán Viktornak, aki vér, vizelet, sperma, mintát vesz, és DNS vizsgálat után eldönti, hogy lehet-e keveredni az egyénnek a választottjával?
Vagy csak pacekra megy a dolog? Antropológia jegyek alapján eldönti a Viktor, és akinek több több pigmentsejt van a bőrében, és ettől fogva sötétebb tónusú az már egy másik faj?
Egyébként meg mi ez a királyi többes? Hogy lehet egy ilyen kérdésben állást foglalni, hogy ki-kivel akarja adott esetben az életét összekötni.
De egyébként az emberi faj, mint olyan abból egy létezik. Nyilván nem fogunk a teknősbékával keveredni, mert az egy másik faj.
Valószínűleg a nagy vezír nem fajt akart mondani, hanem fajtát. Az egy teljesen más téma.
De milyen érdekes, hogy ebből a szempontból a kutyák nem annyira rasszisták mint Vitya, hiszen egy dobermann csak azért nem fog egy csivavát mellőzni, mert az csivava 😃
Ha tetszik neki, akkor bizony meg fogja hágni. Hiszen nem tartoznak azonos fajtáshoz, mert az egyik dobermann, a másik meg csivava, de ugyanahhoz a fajhoz tartoznak, a kutyákhoz.
error: Nem! 🤬