Bulvár

Orbán Viktor szerint a magyar az egy faj🤪

ORBÁN:
„Mi nem vagyunk kevert fajúak” – mondta, és nem is akarunk azok lenni.
Csak egy kérdés! Ez nem az egyén döntése? Ha lánynak megtetszik egy nigériai fiú, a maga 26-os kajbijával 😛 , akkor nem a lány dönti el, hogy akar-e keveredni vele?
Vagy mindenkinek be kell mutatni majd a párját Orbán Viktornak, aki vér, vizelet, sperma, mintát vesz, és DNS vizsgálat után eldönti, hogy lehet-e keveredni az egyénnek a választottjával?
Vagy csak pacekra megy a dolog? Antropológia jegyek alapján eldönti a Viktor, és akinek több több pigmentsejt van a bőrében, és ettől fogva sötétebb tónusú az már egy másik faj?
Egyébként meg mi ez a királyi többes? Hogy lehet egy ilyen kérdésben állást foglalni, hogy ki-kivel akarja adott esetben az életét összekötni.
De egyébként az emberi faj, mint olyan abból egy létezik. Nyilván nem fogunk a teknősbékával keveredni, mert az egy másik faj.
Valószínűleg a nagy vezír nem fajt akart mondani, hanem fajtát. Az egy teljesen más téma.
De milyen érdekes, hogy ebből a szempontból a kutyák nem annyira rasszisták mint Vitya, hiszen egy dobermann csak azért nem fog egy csivavát mellőzni, mert az csivava 😃
Ha tetszik neki, akkor bizony meg fogja hágni. Hiszen nem tartoznak azonos fajtáshoz, mert az egyik dobermann, a másik meg csivava, de ugyanahhoz a fajhoz tartoznak, a kutyákhoz.

A road trip to Norway’s best view

Kjeåsen is famous as one of the most isolated inhabited corners of Norway. And while getting here is a wild adventure, it’s the views from the top that truly stir the spirit.

Pope praises ‘wise, tender’ Benedict at solemn burial

Pope Francis has joined pilgrims in St Peter’s Square to preside over the funeral of his predecessor, who resigned from the papacy in 2013. The dome of St Peter’s basilica at the Vatican was shrouded in mist as the cypress-wood coffin containing Pope Benedict XVI’s body was brought out and placed on the steps. There was applause from the faithful who had gathered for the funeral. Benedict was then interred in a tomb beneath the basilica. Clergy from around the world had come – cardinals in red vestments, nuns and monks in their dark robes.

error: Nem! 🤬