Bulvár

Orbán és a fajelmélet!

Nem vagyunk kevert fajúak, és nem is akarunk azok lenni!
Mi egy felsőbbrendű faj vagyunk! Nézzék csak meg a kék szememet, hát nem szép? 😚
Na jó kicsit alacsony vagyok, és póni se99em is van, és kicsit kúrták a lábaim is, meg van egy hasvízkor nevű betegségem ami miatt nagynak látszik a belem, és tikkelek is, ezért állandóan nyújtogatom a nyelvem. 59 évesen úgy nézek mint a 99 lennék, mert ez a csodálatos genetika amivel rendelkezek, most ennyit tud!
Nehogy azt higgye egyetlen bevándorló is, hogy az ilyen csodálatos emberek mint én is, valaha keveredni fogunk és a felsőbb rendűségünkből ne maradjon semmi. És a póni se99em egyszer a ködbe vesszen! Na ezt nem hagyom soha! Ha kell 200 méter magas kerítést építek, és lángszóróval égetem el azokat, akik velünk akarnak keveredni! 
Most őszintén! Tedd a szívedre a kezed, és mondd el, égetnéd magad egy ilyen ki tudja honnan menekült arab ízével a stradon? Ott fekszik, azt sem tudja, hogy kell megfőzni egy babgulyást, úgy néz a lángosra mint borjú az újkapura, és állandóan keveredni akar….semmi mással nincs elfoglalva csak azzal, hogy megszerezze a magyar férfiember magját!!!! Keveredni akar a kis szemét, hát nem fog!!!! 
Azt hiszi a kis menekült görcs, ha ilyen csábosan néz, akkor azonnal bele fogom lövelni a kincset érő ősmagyar genetikámat? Hát nem!!!! Nem tárolhatja a méhében a magomat és kész!  
Vagy itt van ez a ki tudja honnan szalajtott akárkicsoda! Már a fizimiskájáról lerí, hogy nem közénk való! 
Nagy duzzogva kivittem egy közeli tengerparta, hogy ott majd szélnek eresztem oszt keveredjen azzal akivel csak akar, csak az én magyar genetikámat hagyja békén! Erre mit csinál…..lerogyott a parton, és azt kérdezte tőlem…ha most itt helyben megépíti az egri vár élethű mását 1:64 arányban miközben a legnagyobb magyar költőktől idézeteket mond fejből, akkor hajlandó-e lennék vele legalább egyszer lefeküdni.
Hát mondanom sem kell mekkorát röhögtem ezen az átlátszó trükkön….Hát persze, hogy azért tanulta kia várépítés rejtelmeit, és azért tudja fejből az összes költönk műveit, mert semmi más nem érdekli csak a hímivarsejtem, na de abból nem iszik. Illetve ízé….inni még talán csak-csak nagy duzzogva, de csak nagyon óvatosan azzal is….nehogy nekem a szájüregében eltárolja aztán megtermékenyíti magát, hogy így keveredjen a kárpát medence legnemesebb fajával! 
Szóval nekem valahogy ezek az arab lányok nagyon nem gyere be…akire én vágyok az most sajnos foglalt, de mindenki tudja, hogy egy nő addig foglalt, amíg fekszenek rajta….
Egy csodálatos igazi ősmagyar kanca….
Drága Ráhel magomat utolsó cseppig neked tartogatom, hogy azt a csodálatos genetikát amit pónise99ű édesapádtól kaptál tovább örökítsük! 
Mondjuk ha nem tudnám, hogy apád az ősmagyar vezérürü, akkor azt hinném, hogy egy szőrös talpú román, és barnamedve szerelmének vagy a gyümölcse…Minden esetre inkább veled keverednék szívesen, mint azzal a két arab ízével… 

A road trip to Norway’s best view

Kjeåsen is famous as one of the most isolated inhabited corners of Norway. And while getting here is a wild adventure, it’s the views from the top that truly stir the spirit.

Pope praises ‘wise, tender’ Benedict at solemn burial

Pope Francis has joined pilgrims in St Peter’s Square to preside over the funeral of his predecessor, who resigned from the papacy in 2013. The dome of St Peter’s basilica at the Vatican was shrouded in mist as the cypress-wood coffin containing Pope Benedict XVI’s body was brought out and placed on the steps. There was applause from the faithful who had gathered for the funeral. Benedict was then interred in a tomb beneath the basilica. Clergy from around the world had come – cardinals in red vestments, nuns and monks in their dark robes.

error: Nem! 🤬