Bulvár

Emberi fajból csak egy van! Amiről a kolostormalac beszélt azok a rasszok!

Na az van, hogy Az emberi fajon belül különböző rasszokat lehet elkülöníteni. Az egyik osztályozás szerint jelenleg négy úgynevezett nagyrassz létezik: az europid, a mongolid, a negrid és a veddo-ausztralid.
De úgy mint emberi faj csak egyetlen létezik!
A ma élő emberek a Homo sapiens („értelmes ember”) faj, ezen belül a mai ember (Homo sapiens sapiens)
Tehát, amikor a kolostormalac fajok keveredéséről beszél az egész egyszerűen értelmezhetetlen!
Az ember genetikai állományát másik fajjal nem lehet keresztezni, ettől fogva a keveredés egy másik fajjal teljesen kizárt.
A lovat lehet a szamárral keresztezni, és lesz belőle őszvér, és tigrist is az oroszlánnal és lesz belőle liger.
De olyat még a pék kóchengeresf*szán sem látott senki, hogy az emberi fajt keresztezzék egy másik fajjal.
És akkor itt jön a probléma, mert ha az Európán kívüli emberekre úgy tekint valaki, hogy az egy másik faj, az nettó rasszizmus.
Persze most már Bécsben, amikor kifütyülték, próbálta finomítani a helyzetet, és azt mondta nem biológiai alapon gondolta, hanem kulturálisan 😛 Szánalom a köbön…..És mégis mitől fél, hogy el akarják lopni a szírek vagy bárkik a kultúránkat, és holnaptól kalocsai mintás népviseletben fognak tokai aszút szürcsölgetni a migránsok, miközben Kodály Zoltán gyűjteményéből dalólásznak egy kicsit 😃
Vagy attól, hogy ránk erőltetik a kultúrájukat ezek a bevándorlók, és holnaptól mi is kecskebaxók leszünk? 😛 Na vagy ízé…..ez a rohadt Freud 😃 Az asszonyaink forró naci helyet majd burkában járnak 😃 Be is baxna 😛
Ez Viktor az életben nem meri beismerni, hogy valójában ez a duma amit lenyomott tusnádf*szomságon semmi másról nem szólt, mint a fehér faj felsőbbrendűségéről, amit nem szabad beszennyezni az idegen világból ide csődült migráncsokkal. Erről beszélt még a hülye is tudja….És mivel más fajnak tekinti őket, ezért az Ő értékrendjébe nyilván nem is tartoznak az emberi fajhoz.
Na erről van szó, nem kell mismásolni….egy normális országban egy ilyen rasszista duma után minden jóérzésű ember lemondott volna, de egy ilyen pszichopata nem is tudja sokszor mit mond, mert nincs meg benne az empátia készség legkisebb szikrája sem.
error: Nem! 🤬