Bulvár

CSOK- Szüjjé’ 3 gyereket Te is erre a mocsok világra Orbán Viktornak!

Ha brüsszeli szankciók elhibázottak, akkor a CSOK intézménye mi? 😂
Nagyon nagy okosság volt belehajszolni több ezer önerő nélküli fiatalt 10 millió forint reményében 3 gyerek vállalásáért. Szerencsétlenek nem is tudják mi vár rájuk, ha nem teljesítik a 3 gyerek “legyártását” igen, legyártását, mert ezek a gyerekek kizárólag pénzért készülnek el. 
Ahogy az Úr a maga képére teremtette az embert, úgy Orbán Viktor is saját maga képére próbálja átformálni a társadalmat.
Ha Ő szereti a focit, akkor ha tetszik ha nem annyi stadion lesz, mint égen a csillag. Ha Ő neki nagy családja van, akkor bizony mindenkinek nagy családja legyen. Arról a kis apróságról ugyan mindenki megfeledkezik, hogy Ő milliárdos, míg az szerencsétlenek akik követik a példáját 10 millióért vállalnak 3 gyereket.
De ha nem születik meg az a három gyerek, akkor bizony nagyon nagy baj lesz. Ugyanis a jegybanki alapkamat 5X-ével kell vissza fizetni azt a 10 misit. Ha egyetlen gyerek sem születik meg akkor 67 milliót, ha egy gyerek születik meg akkor 65 milliót, ha kettő megszületik, de a harmadik nem akkor nincs nagy gáz…..csak 50 milliós a büntető kamatos a vissza fizetés. 😂
Ami most a világra, és különösen Európára vár, az minden képzeleten felül lesz. Ez még csak a kezdett. Olyan apokalipszis következik, amibe nagyon sokan bele fognak dögleni.
Az biztos, hogy az emberiség a végnapjait éli, és a szavanna törvényei fognak uralkodni. Globális anarchia lesz. Az erősebb el fogja venni a gyengébbtől….ami itt lesz az olyan lesz mint a MAD MAX.
Orbán Viktor sikeresen megszülesztette a párokat, akik jó esetben 3 macskát nem tudnának tisztességesen felnevelni. Eszébe nincs senkinek, hogy a 10 milliós felvett összeget olyan gyorsan vissza veszi az állam Áfa formájában, hogy észre sem veszik ezek a 3 agysejtű lények. Kell egy babakocsi? 100 ezer….hoppá 27 ezret már vissza is fizettél….kell egy etető szék….jaj megint vissza ugrott majdnem egy 20-as az állam kasszába….aztán kell tápszer, horror árú pelenka stb….havi szinten 3 gyerek után úgy locsolják vissza ÁFÁ formájában a felvett 10 milliót, hogy öröm lesz nézni.
Jah….hogy az életük is tönkremegy??? Naná….megszűnik a digi-dugi, vagy csak csendben nehogy felkeljen valamelyik….a szerelemből lesz egy kényszer kapcsolat, amit összetart a büntető kamattól való félelem.
Ezért ha egy gyerek után megromlik a kapcsolat, és meggyűlöli egymást a pár, akkor sincs nagyon mit tenni….le kell gyártani még két gyereket, mert sok 10 milliót kell vissza fizetni.
Milyen élet vár az ilyen emberekre? Milyen élet lesz azoknak a gyerekeknek akik csak azért jöttek létre, hogy ne kelljen büntető kamatot fizetni?
Agglomerációs zombik!
Aki járt már pest közeli településen az nem lát semmi mást mint terhes nőket, akik babakocsit tolnak 😂
Azt képzeld el, hogy már a legelmaradottabb települések is zombi falvakká alakulnak át. Orbanisztáni kis falvak. Pl Vácrátóton kiépítettek a semmi közepén…..azaz egy parlagfűmező közepén egy lakó parkot, ahol klónozott ikerházakat árulnak 70-80 millió forintért. És emberek képes a világ f4szának a végére kiköltözni a semmibe nulla infrastruktúrával, internet nélkül közvilágítás nélkül, mocskos poros földutas trágyadombra. És ott képesek röghöz kötni magukat, és oda 10 millióért cserébe 3 gyereket bevállalni a hiperinfláció, világválság, és a járványok idején.  
Persze majd apu ingázik pest meg bivalyröcsöge között….csak apu kifelejtette a számításból, hogy a benzin ára közben majd az egekben lesz….és lehet, hogy hó végén nem csak benzinre nem lesz pénz, de fűtésre sem.
Persze ez a CSOK meg a többi támogatás amit Orbán kitalált nem csak arra jó, hogy fiatal emberek tönkre tegyék az egész életüket azzal, hogy a halál f4szára kiköltöznek egy rakás hitellel meg három gyerekkel. Hanem arra is jó volt, hogy olyan szinten felverje az ingatlan árakat, hogy a most felnövekő generációnak esélye se legyen házat, vagy lakást venni.
Ez azért van így, mert Orbánéknak csak az a jó polgár, aki eladósítja magát.
Az adóság az egyetlen kulcs ahhoz, hogy az egyén állandóan ereje felett teljesítsen, és dolgozzon annyit mint az állat, hogy el tudja tartani a családját.

 

Az az egész egy csodálatosan kifundált terv. A célja nem más mint a röghöz kötés, és az egyén eladósítása. Csak augusztusban 90 milliárd hitelt vettek fel az emberek úgy, hogy az alapkamat már az egekben van.
Van valakinek fogalma arról, hogy mit is vállal, amikor Júliskával úgy dönt, hogy 10 millióért bivalybasznádon bevállal 3 gyereket?
Az megvan, hogy magyarországon minden második házasság vállással végződik.
És aztán majd megint jön egy nagy árverési hullám, mint 2018-ban, és akinek van pénze….szaré’-hugyé’ felvásárolja ezeknek a szerencsétlen embereknek a házait, amiről elhitették velük, hogy álmaik otthona lesz.
Csak egyetlen tényező maradt ki. Az emberek jellemzően nem hűségesek, és monogámok fiatal korukban. Majd ha anya teste megsínyli a 3 gyereket, apa meg hazaérkezik mucsröcsögére a kemény meló után a 3 üvöltő gyerekhez, és a dagadt feleségéhez, akkor szoktak kezdődni a gondok, és a felismerés, hogy bakker…..én már ezekkel a szörnyekkel, és ezzel a koca seggű asszonnyal fogom leélni az életemet, amikor még csak 30 vagyok, és haverjaim állandóan sörözni, síelni, és fesztiválokra járkálnak…..
Dezsőkének meg pont jön a foga, és ordít, míg Marika  azért sír mert csipí a pisi a pelenkában, Józsika meg pont elesett a biciklivel…..szólnék én az anyunak, de az meg tiszta ideg, mert odaég a vacsora…..bocs fiúk ma nem megyek sehova, mert a családi idill pillanatait meg kell élni….

error: Nem! 🤬