Bulvár

Norbi 60 milliós AMG mercedesben sírja tele a médiát, miközben bő nyállal lepippantja Orbánt!

Norbinak olyan szinten van kimosva az agya, hogy még saját gondolatokra is alig telik a 15 perces videóban, hiszen még a szófordulatok is 100%-ban megegyeznek a kormány médiában szajkózott szöveggel! 😜
Letagadni sem tudná Norbi, hogy a kormány propaganda médiában él, hiszen szóról-szóra ugyanazokat szavakat/mondatokat használja, amit a TV2, M1 stb….médiában hallani lehet.
Ilyeneket pl: “Európa lábon lőtte magát” Elhibázott szankciós politika” stb…
Negyed órán keresztül sír a többszörös milliárdos Norbert, hogy keményen fog dolgozni, hiába zárják be az üzleteit.
A hiba ott van, hogy ezek jellemzően nem is az Ő üzletei, hanem szerződött partnerek, aki  franchise hálózatban árulják a gumi kakaós csigáját. 😂
Nyilván Norbikát is érinti ha egy-egy bolt lehúzza a redőnyt a magas rezsi árak miatt, de jellemzően ez sokkal nagyobb gond a szerződött partnernek, mint Norbinak. Hiszen Norbi termékei ettől még bent maradnak a legnagyobb multikban, mint pl a Rossmann stb….Arról nem is beszélve, hogyha a fickó innentől kezdve egy percet nem dolgozna, hanem Maldív-szigeteken pihengetne, akkor is vígan megélne, de akár még az ük unokája is. Persze, a kis exhibicionista törpe, minden leendő alkalmat megragad, amikor egy kicsit is reflektor fénybe kerülhet, hiszen imád szerepelni. 
Miközben siránkozik a 60 milliós autóban, hogy ezentúl még többet kell majd dolgoznia, olyan szinten blázolja le az egész FIDESZ-t, hogy nehéz is rá szavakat találni.
Egy-egy ponton azt várná már az ember, hogy kiszáll a hanyatló nyugat impozáns termékéből ebből a csúnya Mercédeszből, és átül egy Volgába.
Az talán meg sem fordul a volt rendőr fejében, hogy a szankciós politika az nem csupán a pénzről szól.
Persze Orbánnak, és a hozzá hasonlóan gondolkodóknak igen. De vannak országok, és vannak vezetők, akik úgy gondolják, hogy egy olyan országgal, és egy olyan vezetővel nem lehet semmilyen módon együttműködni, aki ha gondol egyet lerohan egy szuverén államot, és ott minden elpusztít.
error: Nem! 🤬