Bulvár

Ezért nem akarunk mi kevert faj lenni! Az iráni dj, és a semmibe vett magyar nő!

Két kultúra amit ha összevegyítenek, abból soha semmi jó nem fog kisülni. Példa erre az iráni dj Lotfi Begi, és a magyar felesége, akit kutya számba se vesz! 
Amikor a fajok keverednek, az azért nem szerencsés első sorban, mert olyan mintákat hoznak magukkal a felek, amik a gyakorlatban szinte össze egyeztethetetlenek. Ahogy az sem véletlen, hogy a romák is általában egymás között keresik a párjaikat. Pl ami egy roma férfinak teljesen természetes, az egy magyar embernek nonszensz. Hogy egy példát is említsünk….mondjuk a nők nem ülhetnek egy asztalhoz a férfiakkal, mert alantasabb a szerepük, így nekik ott nincs keresni valójuk. A csicska szerep az viszont már teljesen elfogadott, azaz a teljes kiszolgálása a férfinak. Nincs mellé rendelt szerep, csak alá, és fölé rendeltség létezik, ahol a nő a ranglétra alján van. Talán még a fiú gyereknek is nagyobb a tekintélye mint egy asszonynak. 
A teheráni Dj asszonya annyira tele van sérelemmel, pont amiatt, hogy nincs ember számba véve, hogy a nyerő páros műsorban több alkalommal sírva fakad, és sérelmeit Hódi Pamelának mesélte el a kamerák előtt.
Ez azért volt meglepő, mert konkrétan felvázolta, hogy mekkora egy mocsok dög az ura, aki konkrétan lesz4rj@ a fejét, és semmilyen tiszteletet, és megbecsülést nem kap tőle.
Azt gondoljuk, hogy aki egy ilyen teheráni emberrel összeköti az életét, annak erre számítani kellett volna, hiszen ezek a perzsa emberek soha nem fognak integrálodni, ahogy a romák sem. 
Begi felesége több alkalommal elsírta, hogy a teheráni férje semmilyen módon nem veszi ki a részét a családi munkából, és amikor hazatámolyog hajnalban, akkor döglik, majd amikor felébred, és meglátja, hogy az asszony minden munkát elvégzett, és a gyerekeket is eligazította, akkor rendszerint ráförmed, és ócsárolja….sőt azt is mondta már a feleségének, hogy nem csinál semmit, csak a markát tartja. Ezzel arra utalt, hogy a házban lévő munka, és a gyerekek nevelése az semmi, de a pénze az kell az anyukának. 
Egy biztos! ez a pár rész is elég volt a műsorból ahhoz, hogy lássuk mi történik egy ilyen kevert fajú párral, amikor egy teheráni ember egy európaival keveredik…Náluk a nők semmire nem jók..kecske szinten van a megítélésük. És hiába él itt kutyából nem lesz szalonna….Talán egy teheráni nő jobban viselné ezt a mentalitást. Nem is értjük, hogy az ilyen idegen kultúrában élő emberek miért nem a saját fajukból válogatnak.
Ez a nő egy roncs…..az tisztán látszik a megnyilatkozásaiból….azért roncs, mert azzá tették….
Mi minden nőt óva intünk attól, hogy ilyen idegenen kultúrájú emberrel össze kössék az életüket.
Vannak még a piacon rendes magyar betyárok közülük tessék válogatni. 
error: Nem! 🤬