Bulvár

Tóth Gabi 7 milliós rolex-el a kezén dobatta ki a nehéz sorsú Danit

A Kárpátok madonnája és az Ő keresztény értékrendje…segítsd az elesetteket! 
Pápai Joci nem tudott dönteni, hogy kit állítson fel a 3 székből. Ugyanis az nem volt kérdés, hogy az utolsó énekes az széket érdemel.
(egyébként ez minden adásban így van. A drámai hatás kedvéért a legjobbat hagyjak legutoljára.)
Szóval ott volt három énekes a szakadék szélén, akik  közül az egyiket be kell lökni. Kvázi kiesik, és nem kerül be az élő showba.
Joci annyira bizonytalan volt, hogy mitévő legyen, amit Rolex Madonna azonnal észre is vett. Ilyenkor egy ilyen Joci tipusú egyszerű embernek elég egy kis megjegyzés, és máris befolyásolva van.
Ezt ziccert Rolex Madonna sem hagyta ki, és odasúgott fél mondatot, aminek a hatására Joci úgy vágta ki a hányatatott sorsú gyereket, mint a pinty.
Szerencsétlent 17 évesen kilakoltatták, a fél családja már nem is él, az anyja lemondott róla…stb….talán itt most kitörhetett volna, hiszen rendkívül tehetséges a srác! De A Kárpátok Madonnája kigolyózta, azzal, hogy sikerült meggyőzni Jocikát egy elengedett félmondattal.  

Ilyen ez a keresztény értékrend…Vagy mégsem? 

Jézus Krisztus szavai szerint a szegények mindig velünk lesznek (Máté 26:11; Márk 14:7). Jézus azt is mondá, hogy mindazok, akik a szegényekkel, betegekkel, foglyokkal és jövevényekkel irgalmasságot cselekesznek, valójában személyesen Őt szolgálják (Máté 25:35-40), és ennek megfelelő jutalomban is részesülnek majd.

error: Nem! 🤬