Bulvár

Ha egy majomaggyal rendelkező kukás 400 nettót kér, mennyit kérjen egy tanár?

400 nettót kér…..azért vicces nem? 
Ezeknek a kukások zöme a 70-es 80-as években járt iskolába…már amelyik járt…Mert az volt akkoriban, hogyha annyira vadbarom volt valaki, hogy még a szakmunkásképzőbe sem vették fel, akkor elment kukásnak….
A szülök abban az időben azzal ijesztgették a gyerekeiket, hogy nem tanulsz, akkor kukás leszel….
Szóval aki kukásnak ment annak nem is volt nagyon más választása. Pont arra volt elegendő agya, hogy arra legyen használva, hogy a sz*rban, mocsokban, bűzben gázolva elvigye a szemetet.
Mivel régen KMK volt….ezért kénytelenek voltak dolgozni ezek a majmok is, hiszen a KMK az közveszélyes munkakerülést jelentette. Tehát aki nem dolgozott azt elvitték…

Régebben ezeknek az embereknek kuss volt a nevük. Akkor is a társadalom perifériáján voltak, és pont annyi pénzt kerestek, hogy éljenek egy alapszinten. Ez a munka soha nem volt úgy megfizetve, hogy többet keressenek pl egy tanárnál, tűzoltónál, nővérnél stb….
De most, hogy ilyen píszi világ van, nekik is kinyílt a csipájuk. Nem is kicsit…
A képen látható fickó pl elmondta, hogy télen-nyáron hóban-fagyban, és tűző napon is elviszik a szemetet….Tényleg? 😂
Pedig ülhetne egy laboratóriumban is, és kutathatná a rák ellenszerét, de hát Ő ezt vállalta mi? Mert egyébként a tudása meglenne hozzá 😂
Na az van, hogy azért kell ott csimpaszkodni az autó hátulján a bűzben, télen-nyáron, mert annak idején egy léhűtő g3ci volt mindegyik, akik nagyjából egy percet nem tett azért, hogy neki ne ezt kelljen csinálni, amit csinál.
Ugyanakkor mindenki tudja, hogy fontos, hogy  a szemetet valaki elvigye.
De emiatt a visszaélésre ilyen módon régen esély sem lett volna nekik vagy, hogy Ők kijelentik, hogyha nem keresnek bőven a minmál bér….sőt a garantált bérminimum fölött, akkor nem dolgoznak…Repült volna mindegyik a pics@ba…Egyébként most is ki kéne rugdosni az összeset, és a katasztrófa védelemmel megoldani addig, amíg a helyzetet átmenetileg…..hiszen talán minden idők legnagyobb gazdasági világválság elején vagyunk, ahol 100 ezrek kerülnek majd utcára.
Heteken, hónapokon belül olyan túljelentkezés lesz, hogy azt elképzelni nem lehet.
Szaktudás nem kell, hozzá csak gyomor, azt meg mindenki megoldja majd, ha otthon éhes szájakat kell etetni.
Akár tetszik, akár nem, manapság olyan időket élünk, hogy a munkahely megtartása minden ember számára a legfontosabb. Ha csak 200 ezret viszek haza, ahogy egy kukás, de az inkább 250 ….az pont 250 ezerrel több mint a nulla.

 

Ráadásul egy ekkora mértékű emelés olyan lavinát indítani el, amit nem lehet megengedni.
Ha legalja 400 nettót kapna, akkor mennyit kapnának azok, akik szinte minden téren többet érnek egy kukásnál?
Olyan inflációs hatása lenne annak, ha töméntelen mennyiségű pénzzel árasztanák el a lakosságot, hogy egy kg kenyér 3 ezer forint lenne…
Az ilyen időkben, amikor az infláció az egekben van az egyetlen megoldás a gazdaság lassítása a fizetőképes kereslet vissza szorítása, hogy a kínálati oldalon ne növekedjen tovább az áremelkedés..
Facebook
Twitter
LinkedIn
Reddit
error: Nem! 🤬