Bulvár

Orbán és Brüsszel kapcsolata 😂

Brüsszel már csak éppen azt nem mondja ki, hogy ha tovább lopsz nem adunk pénzt.
Konkrétan már mindent is előírnak annak érdekében, hogy az Európai állampolgárok adóforintjai ne Mészáros Lőlő zsebébe kössenek ki.
Olyan ez a kapcsolat, mintha Orbán lenne a kicsapongó feleség, és brüsszeli férje előírná neki mit hogyan, és mikor csináljon miután már a háta mögött a fél várossal lefeküdt. Mert ellenkező esetben elzárja a pénzcsapokat, és nem lesz tovább shoppingolás 😂
Már az is jól látszik, hogy a férj nagyvonalú hiszen a fél város ezer, és ezer féle módon kihasználta Orsós Viktória testét, aki miközben másokkal hentereg imádja közben a férjét szapulni 😂🙄
Nem elég, hogy megcsalja, de szidja is azt ahonnan enni-inni kap, és jóléte biztosítva van.
Jó pár év után a brüsszeli férj megunta, hogy egy ilyen ribanccal állt össze, de úgy gondolja, hogyha radikálisan meg tud változni akkor kap még egy esélyt.
Igen ám, de ez nem megy csak úgy. Mostantól elő van írva mit lehet, és mit nem.
Félre baxni az orosz szomszéddal pl kifejezetten tilos. De tilos magára költeni a pénzt amit a két gyerekre kap. Olyat sem lehet csinálni többé, hogy a barátnőjének átjátssza a pénzt, amit fodrászra kap. Azt sem lehet többé megcsinálni, hogy Channel ruhára kér pénzt, de a józsefvárosi piacon vásárol…és így tovább.

Facebook
error: Nem! 🤬