Bulvár

150 ft-os internadó miatt 100 ezrek az utcán, de a 430 euró már senkit nem érdekel! Hát mennyire mesüge ez a nép?

Mennyire egységesen kiállt a nép az internet mellett! Nehogymá adózni kelljen 150 forintot!!!! 😂😂😂😂😂
Egységesen skandálta a hatalmas tömeg, hogy: NEM HAGYJUK, SZABAD ORSZÁG, SZABAD INTERNET!!!! 😂😂😂😂😂
Ez nem is volt olyan régen hiszen 2014-ben volt.
Annyi történt, hogy az adatforgalomra adót vetettek volna ki, ami azt jelentette, hogy minden megkezdett gigabájt után 150ft- ot kellett volna fizetni.
Na persze, hogy a kecskepornón, meg az ncore-n szolcializálódott jóskapista ezt zokon vette 😂😂😂😂
😂
Több tízezer ember jelent meg az utcákon, és őrjöngve tiltakozásba kezdtek….hát mi lesz így most velünk….mindenki osztott, szorzott otthon, mennyi lopott tartalmat tölt le, meg fel aztán kijött a végeredmény, hogy ez akár kereken 1000 forinttal is megnövelheti az otthoni büdzsét 😂😂😂😂😂😂😂
Na ezt már nem!!!!! 
NEM HAGYJUK, SZABAD ORSZÁG, SZABAD INTERNET!!!! 😂😂😂😂😂
Most, hogy nincs internadó, és nem kell azt a kemény 150-ot kifizetni úgy tűnik mindenki lenyugodott a p1cs@ba.
Az már senkit nem érdekel, hogy az euró árfolyam elérte 430-as szintet….már az etiópok pénze is bőven erősödést mutat a forinthoz képest. (utána lehet nézni) Ahogy az ukrán hrivnya is erősödik folyamatosan a forinthoz képest! Csóriknak már nincs országuk, se termelésük, infrastruktúrájuk alig-alig….az emberek menekülnek, az épületek romokban, de az ukrán hrivnya erősödik a forinthoz képest. Most a legutóbbi 30 napban 10%-ot, ami azért nem kevés.

Mindig azt mondják, hogy a befektetők idegesek, és bizonytalan a piac….jó rendben mi meg elhisszük, hogy a befektetők idegesek 😂😂😂
Az a baj, hogy az internetadó az egy megfogható valami volt! 150 ft! Ezt még 3 agysejttel is lehet értelmezni. 150-ot ki kell fizetnem pluszban!!! Na ne, ezt nem akarom!
Viszont a forint romlásának oka, ami miatt az egekben az infláció az maga Orbán Viktor, és az Ő politikája…
Most volt a németeknél, akiket egyébként úgy szíd mindennap, hogy arra nincs is szó.
Vagy pl elindította a twitter oldalát. Mi volt az első dolog amit csinált? Na mi? Naná, hogy belerúgott az amerikai elnökbe, és a f*szkalap Donald Trumpot kereste egy mém bejegyzésével, utalva arra, hogy csak Trump hozhatja el a békét.
Joe Biden álláspontja pedig tök egyértelmű: Putyin egy háborús bűnös, és egy tömegmészáros akivel nem lehet, és nem is szabad egy asztalhoz ülni.
Tökmindegy, hogy kinek van igaza, NEM EZ A LÉNYEG! A lényeg az, hogy a kolostormalac ilyen jellegű megnyilvánulásai rontják a forintot.
Talán akkor lenne egy kis stabilizáció, ha jó hosszú időre befogná a pofáját, és nem rugdosná egyfolytában nyugatot.
Amíg ez nem változik, addig a nyugati piac válaszként rángatni fogja a forintot.
Ami havi szinten nem 150 vagy 1000 forint, mint annak idején az internadó lett volna, hanem 150 ezer forint plusz költség egy családnak. Ennek a családbarát kormánynak  😂 Maximum a saját családjukra gondolnak, amikor bebiztosítják az ük-ük-ük unokáik jövőjét is.

 

Valahogy az emberek nem képesek felfogni, hogy a forint romlása sokkal nagyobb baj mindennél. Amíg a kormány kommunikációja az, hogy a nyugat egy mocsok, és fertő, addig ez nem fog változni. Vagy egy multiban dolgozó informátor, aki elmondta, hogy naponta 30 oldal árváltozás jön a központból. Ami kivétel nélkül áremelkedés. A tápszer ára 500 ft-al lesz drágább….egy nap alatt!!!! Ez nem a háború miatt van, hanem attól, hogy egy nyugat gyűlölő kormány vezeti az országot, és oda sz*rik ahonnan enni kap! 

A road trip to Norway’s best view

Kjeåsen is famous as one of the most isolated inhabited corners of Norway. And while getting here is a wild adventure, it’s the views from the top that truly stir the spirit.

Pope praises ‘wise, tender’ Benedict at solemn burial

Pope Francis has joined pilgrims in St Peter’s Square to preside over the funeral of his predecessor, who resigned from the papacy in 2013. The dome of St Peter’s basilica at the Vatican was shrouded in mist as the cypress-wood coffin containing Pope Benedict XVI’s body was brought out and placed on the steps. There was applause from the faithful who had gathered for the funeral. Benedict was then interred in a tomb beneath the basilica. Clergy from around the world had come – cardinals in red vestments, nuns and monks in their dark robes.

Fura jelenség a villában!

Brutális milyen mennyiségű szlenget használnak a villában! Van aki már annyira túlzásba viszi, hogy agyarul már alig-alig beszél! 

error: Nem! 🤬