Bulvár

Háborús infláció mi? 😂😂😂 Kinek mit intézett a kormánya! 😂😂😂

Ezt figyeld ez az Orbán féle háborús infláció! 😂😂😂
Így néz ki az elmúlt egy hónap! Az ukrán hrivnya meg sem érezte a háborút, már Kijevet is folyamatosan rakétékkal lövik. De hrivnya kemény állja a sarat…..
Jól látszik, hogy meg sem kottyan neki konkrétan 1 dollár 37 hrivnya most is, és egy hónappal ezelőtt is annyi volt! 
Leszarom a hrivnyát bátya, én kanyarban előzők 😂😂😂
Mit csinált a forint egy hónap alatt? Hát ezt!!!! 😭😭😭😭
394-ről 445-re! Szép volt….hát ilyen az ha az ember szomszédságában háború van….persze könnyű az ukránoknak az Ő szomszédjában nincs háború!!! 😂😂😂😂
Na azért nézzük meg a rubelt is 😂 hátha az is beszívta! 
😂😂😂 Az elmúlt egy évben még soha nem volt ilyen erős a rubel 😂😂
Jaj, hát ez a fránya háborús infláció csak azokat nem súlytja akik háborúznak egymással, bezzeg a szomszédos béke szigete megérzi azt is a putyin fingik egyet 😂

A road trip to Norway’s best view

Kjeåsen is famous as one of the most isolated inhabited corners of Norway. And while getting here is a wild adventure, it’s the views from the top that truly stir the spirit.

Pope praises ‘wise, tender’ Benedict at solemn burial

Pope Francis has joined pilgrims in St Peter’s Square to preside over the funeral of his predecessor, who resigned from the papacy in 2013. The dome of St Peter’s basilica at the Vatican was shrouded in mist as the cypress-wood coffin containing Pope Benedict XVI’s body was brought out and placed on the steps. There was applause from the faithful who had gathered for the funeral. Benedict was then interred in a tomb beneath the basilica. Clergy from around the world had come – cardinals in red vestments, nuns and monks in their dark robes.

error: Nem! 🤬