Bulvár

A csodálatos szépségkirálynő elmesélte, hogy reggel fél órán át szokott 💩-ni!

Már most nagyon nagy a baj! 💩😂
Már az első 10 percben kiderült, hogy nem lesz egyszerű az élet a dzsungelben! 
A Jázmin a szépségkirálynő meglátta, hogy egy gödörbe kell kulázni, és nem volt elragadtatva a dologtól. Az sem tetszett neki, hogy mindenki látni fogja, amikor kitolja a barna macit, de elmondása neki ez egy rituálé, és legalább fél óráig fekteti reggelenként a kábelt. 💩😂
Rajta kívül lész még egy tucat ember, ezért nagy várakozással tekintünk a jövőbe, hogyan fogják tolerálni reggel a fél órás rituálét.
De mint hallható volt, lehet, hogy 3 hétig nem is fog 💩-ni a szépségkirálynő, mert szerinte 3 hétig simán ki lehet bírni! 💩-ás nélkül.
Az igazság az, hogy egy ember nagyjából 4-5 napig bírhatja ki, és kb 7-8 nap az amikor nagy esélye van a bélelzáródásnak.  🙄💩

A road trip to Norway’s best view

Kjeåsen is famous as one of the most isolated inhabited corners of Norway. And while getting here is a wild adventure, it’s the views from the top that truly stir the spirit.

Pope praises ‘wise, tender’ Benedict at solemn burial

Pope Francis has joined pilgrims in St Peter’s Square to preside over the funeral of his predecessor, who resigned from the papacy in 2013. The dome of St Peter’s basilica at the Vatican was shrouded in mist as the cypress-wood coffin containing Pope Benedict XVI’s body was brought out and placed on the steps. There was applause from the faithful who had gathered for the funeral. Benedict was then interred in a tomb beneath the basilica. Clergy from around the world had come – cardinals in red vestments, nuns and monks in their dark robes.

error: Nem! 🤬