Bulvár

Balázsék porig alázták a 10 éves kiscsákot! 😢

A törpe növésű Vadon János, aki nyilván tele van frusztrációval, most egy 10 éves gyereken vett elégtételt, és alázta meg úgy, ahogy csak lehet.
Balázs csicskája kitett magért, amikor egy magyarul nem beszélő gyerek fejébe ordította bele a betegebbnél betegebb gondolatait. Először a gyerek súlyára tett egy nagyon csúnya megjegyzést:
„tudod, hogy ha mondjuk tíz éven keresztül fánkot fogsz zabálni, mint eddig, akkor 150 kiló leszel 16 éves korodra, ugye?”

Ennél már nincs lejjebb! 🤬

Vadon nem állt le, hanem elmondta a gyereknek, hogy megbaxta az anyját! (nyilván másként nem mondta volna, hogy, Ő az apja.)De nem csak neki, hanem a többinek is. Ekkor a gyerek testvérei célzhatott.
Búcsúzásként még sikerült a gyerek anyját is jól ledagadtozni. Amikor a kisgyerek elment, akkor még megjegyezte, hogy nem csak a gyereket kedveli, hanem az anyját is nagyon szerette anno, célozva arra, hogy párszor meghágta, hiszen elmondta, hogy Ő az összes gyerekének az apja. Majd hozzá tette, hogy a gyerek anyja ma már gurul. Kvázi a sok szülés miatt elhízott!
Talán ez volt minden idők legmocskosabb jelenete, amit TV-ben élőben lehetett látni-hallani.
Vajon amikor ennek a gyereknek a szüleivel egyeztettek, és megállapodtak abban, hogy a gyereket felveszik a műsorba hírvivőnek, akkor tájékoztatták őket arról, hogy egy ország előtt meg lesznek alázva, és sok 10 ezer ember előtt fogja az egyik műsorvezető a gyereket, és az anyját dagadtnak fánk, és csokizabálónak nevezni. Nem mellesleg ugyanez a műsorvezető egy országos kereskedelmi TV műsorában a kisgyereknek 10 cm-ről ordítja bele a fejébe burkoltan, hogy többszőr megbaxta az anyját.
A végén ez még a vérgechi Balázsnak is feltűnt, hogy sok lesz, hiszen a gyerek már láthatóan meg volt szeppenve. Ekkor Balázs megjegyezte röhögve, hogy ne @buzáld tovább!
Az abuzálás erőszakot jelent. Nyilván itt egy verbális @buzálást láttunk, amin Balázs olyan jó ízűen nevetett, ahogy mindig is szokott ha valaki kínlódik.
Balázs már a karrierjének kezdete óta fürdik az olyan szerepekben, ahol más baján lehet mulatni. Legyen az a Balázs show, vagy a kész átverés show, vagy bármi. Ahol mások szenvednek az neki öröm. De, hogy egy gyerek nyilvános megalázásán is így mulat, az jól mutatja, hogy akármennyire is veszi elő néha az intellektuális énjét, a lelke valójában rohad.

Balázs egyértelműen tudta mi történik, mégis jóízűen röhögött!

A road trip to Norway’s best view

Kjeåsen is famous as one of the most isolated inhabited corners of Norway. And while getting here is a wild adventure, it’s the views from the top that truly stir the spirit.

Pope praises ‘wise, tender’ Benedict at solemn burial

Pope Francis has joined pilgrims in St Peter’s Square to preside over the funeral of his predecessor, who resigned from the papacy in 2013. The dome of St Peter’s basilica at the Vatican was shrouded in mist as the cypress-wood coffin containing Pope Benedict XVI’s body was brought out and placed on the steps. There was applause from the faithful who had gathered for the funeral. Benedict was then interred in a tomb beneath the basilica. Clergy from around the world had come – cardinals in red vestments, nuns and monks in their dark robes.

error: Nem! 🤬