Bulvár

Csak az nem vette észre, aki nem akarta! 😂 Szánalmas, és átlátszó exkluzív riportot készítettek a “kóla” királlyal!

Curtis exkluzív interjút adott a Celeb vagyok ments ki innen stábjának! Persze, ezt szépen próbálták leplezni! 😂😂😂
A reklám idő, az reklám idő! Ezt még a dzsungelben is ki kell aknázni, és lehető legnagyobb nézettséget produkálni a reklám idő alatt, amivel később majd még drágábban lehet eladni a hirdetéseket a műsor közbeni szünetekben! Lehet majd mutogatni a statisztikát a hirdetőknek, hogy bizony ilyen sokan nézik meg az egyes reklámokat.
Ehhez az kell, hogy valami olyan dologgal harangozzák be a következő blokkot, amiről a néző nem akar lemaradni. Ezért mit csinál? Nem kapcsol el a reklám ideje alatt sem más csatornára, mert nem akar lemaradni.
A vérgechi Balázs, és a csicskája szinte tökélyre fejlesztették ezt a készségüket, hogy milyen csalit kell bedobni ahhoz, hogy a néző maradjon a következő időszakban is az RTL-en.
Természetesen adta magát a helyzet, hiszen a Majka Vs. Curtis balhéval manapság bármit el lehet adni. Ha az egyik elfingja magát az üggyel kapcsolatban az olyan nézettséget generál amiről minden csatorna csak álmodik. Mivel Majka ortodox TV2-ös ezért szóba sem jöhet, hogy Ő valamilyen módon megszólaljon a csatornán. Na de vettek helyette egy Curtis-t, aki valószínűleg jó pénzért bármit képes elmondani az balhéjukkal kapcsolatban.
Mivel azért Curtis sem hülye egészen, jól tudja, hogy az Ő szavainak a Majkával való szakításról komoly anyagi vonzata van, ezért biztos, hogy nem fog “ingyen” kicsacsogni akármit, egy olyan embernek kamerák előtt, akit 2 hete ismer. 
Nyilvánvaló, hogy ez a “baráti beszélgetés” egy előre megrendezett interjú volt, amiért Curtis fel is vette a külön gázsiját.
Csak az nem vette észre, aki nem akarta, hogy egy ez egy beállított jelenet, ami beszélgetésnek van álcázva, de valójában egy riport, amivel másnap tele lesz az internet kattintás vadász cikkekkel.
Curtis kitálalt a dzsungelben, meg nem hiszi el milyen titkot árult el Curtis stb…
Egyébként a beszélgetésnek álcázott riportból kiderült, hogy az első alkalommal valóban azért szakítottak, mert Curtis állandóan be volt tépve, de miután elvonóra ment meggyógyult.
A második szakítás pedig Curtis szerint az kizárólag Majka miatt volt, aki nem kezelte Őt egyenrangú partnernek, és magas lóról beszélt hozzá, és egyre inkább átvette a főnök szerepet, holott a formáció az nem arról szólt, hogy Majka, hanem Majka, és Curtis….
Ezt sérelmezte, és úgy döntött kilép a csapatból….még elmondta, hogy annak idején annyira masszívan rajta volt a cumón, hogy sokszor halucinált, de mára már tiszta, és azért is jött el ebbe a műsorba, hogy ezt bebizonyítsa mindenkinek, hogy a dzsungelben is elvan cucc nélkül akár hetekig is….

A road trip to Norway’s best view

Kjeåsen is famous as one of the most isolated inhabited corners of Norway. And while getting here is a wild adventure, it’s the views from the top that truly stir the spirit.

Pope praises ‘wise, tender’ Benedict at solemn burial

Pope Francis has joined pilgrims in St Peter’s Square to preside over the funeral of his predecessor, who resigned from the papacy in 2013. The dome of St Peter’s basilica at the Vatican was shrouded in mist as the cypress-wood coffin containing Pope Benedict XVI’s body was brought out and placed on the steps. There was applause from the faithful who had gathered for the funeral. Benedict was then interred in a tomb beneath the basilica. Clergy from around the world had come – cardinals in red vestments, nuns and monks in their dark robes.

error: Nem! 🤬