Bulvár

Nagy Feró állatkínzásra tanítja unokáját! 🐦😭

Nincs mit ezen szépíteni, ez nettó szadizmus!
Ritka primitív pillanat, amikor Nagy Feró fia a kamerák előtt vallja be, hogy apja konkrétan állatkínzásra tanítja unokáját.
Nagy Feró attól érzi magát jó nagypapának, hogy olyan dolgokat is megcsinál unokájával amit nem szabad. A művész Úr nemzet csótánya úgy fogalmaz, hogy Ő azért van, hogy az unokái álmait valóra váltsa. Na most az van, hogy valószínűleg a gyilkolás az Ő szenvedélye lehet, és az unokáját alibiként használja, hogy ezt az aberrált készetetését kiélje az állatokon.
Ha pedig az unokájának tényleg ez az álma, akkor nem beváltani kell az álmokat, hanem mielőbb pszichológushoz vinni azt a gyereket, hiszen minden sorozatgyilkos így kezdi a “pályafutását” előbb állatokat trancsíroz/gyilkol, majd amikor nagyobb lesz embertársait veszi célba. 


A road trip to Norway’s best view

Kjeåsen is famous as one of the most isolated inhabited corners of Norway. And while getting here is a wild adventure, it’s the views from the top that truly stir the spirit.

Pope praises ‘wise, tender’ Benedict at solemn burial

Pope Francis has joined pilgrims in St Peter’s Square to preside over the funeral of his predecessor, who resigned from the papacy in 2013. The dome of St Peter’s basilica at the Vatican was shrouded in mist as the cypress-wood coffin containing Pope Benedict XVI’s body was brought out and placed on the steps. There was applause from the faithful who had gathered for the funeral. Benedict was then interred in a tomb beneath the basilica. Clergy from around the world had come – cardinals in red vestments, nuns and monks in their dark robes.

Fura jelenség a villában!

Brutális milyen mennyiségű szlenget használnak a villában! Van aki már annyira túlzásba viszi, hogy agyarul már alig-alig beszél! 

error: Nem! 🤬