Bulvár

Szellő István Bálványnak gondolja magát! VIDEÓ!

Van ám önbizalom rendesen!
Mekkora elszállt, öntelt majomnak kell lenni ahhoz, hogy valaki saját magát bálványnak titulálja a munkájának végzése közben! 
Azt nem árt tisztázni mi a pontos jelentése a bálványnak!
BÁLVÁNY:
Emberi vagy állati alakban ábrázolt földöntúli lény szobra, amelyet istenként vagy az istenség jelképeként tisztelnek.
A nagy ünnepekkor a papok a nép elé vitték a bálványt. A király a bálvány áldását kérte a papokon keresztül az új hadjárat sikeréért.

Azért az nem gyenge, ha így tekint magára miközben a híreket olvassa! 😂

Az külön megérne egy misét, hogyha valakinek a beszéd a kenyere az vajon nem tudja mit jelent a bálvány szó, vagy ha tudja, és mégis így aposztrofálja magát, akkor bizony nagy a baj….
Nincs jó megoldás 😂
Szerény álláspontunk szerint ez egy öntelt f@sz….hogy a fogát miért nem csináltatja meg évek óta, és miért rohad neki a komplett alsó fogazata az nagy talány….valahogy a bálvány imázzsal ez nem illik össze…..

A road trip to Norway’s best view

Kjeåsen is famous as one of the most isolated inhabited corners of Norway. And while getting here is a wild adventure, it’s the views from the top that truly stir the spirit.

Pope praises ‘wise, tender’ Benedict at solemn burial

Pope Francis has joined pilgrims in St Peter’s Square to preside over the funeral of his predecessor, who resigned from the papacy in 2013. The dome of St Peter’s basilica at the Vatican was shrouded in mist as the cypress-wood coffin containing Pope Benedict XVI’s body was brought out and placed on the steps. There was applause from the faithful who had gathered for the funeral. Benedict was then interred in a tomb beneath the basilica. Clergy from around the world had come – cardinals in red vestments, nuns and monks in their dark robes.

Fura jelenség a villában!

Brutális milyen mennyiségű szlenget használnak a villában! Van aki már annyira túlzásba viszi, hogy agyarul már alig-alig beszél! 

error: Nem! 🤬