Bulvár

A motoros aki Dodort, és Oncsikot is a f*szára húzná!

Mint ahogyan az ismeretes motoros körökben a két kiégett közismert motoros Dodor, és Oncsik egész nyáron azzal szereztek maguknak nézettséget, hogy ki a gyorsabb kettőjük közül. 
Folyamatosan ment az adok kapok Dodor, és Oncsik között, de úgy látszik, hogy a nagy szájkaretézásból nem lett semmi. Arra viszont jó volt, hogy bevételhez jussanak. Bár azt jelenleg nem tudjuk, hogy leforgatták-e a nagy versenyt, mert néma kuss van azóta, erről a projektről. Persze az is lehet, hogy télire időzítik majd a nagy csatát, és a hideg téli napokra jól jön majd a youtube bevétel.
Dodor kitalálta, hogy a közúti nyílt verseny legyen, ahol mind a ketten megmutatják majd mit tudnak. A kihívást Oncsik elfogadta, de azóta is csak várunk, és várunk, és várunk….
Kár, hogy a Ghost Riderrel egyik nagy versenyzőnk se akarja összemérni a tudását, mert vélhetően olyan szopóágra kerülnének mind a ketten, hogy öröm lenne nézni.
Azt kell látni, hogy a mi két motorosunk vihar a biliben, és vakok között bizony a félszemű a király. 

A road trip to Norway’s best view

Kjeåsen is famous as one of the most isolated inhabited corners of Norway. And while getting here is a wild adventure, it’s the views from the top that truly stir the spirit.

Pope praises ‘wise, tender’ Benedict at solemn burial

Pope Francis has joined pilgrims in St Peter’s Square to preside over the funeral of his predecessor, who resigned from the papacy in 2013. The dome of St Peter’s basilica at the Vatican was shrouded in mist as the cypress-wood coffin containing Pope Benedict XVI’s body was brought out and placed on the steps. There was applause from the faithful who had gathered for the funeral. Benedict was then interred in a tomb beneath the basilica. Clergy from around the world had come – cardinals in red vestments, nuns and monks in their dark robes.

Fura jelenség a villában!

Brutális milyen mennyiségű szlenget használnak a villában! Van aki már annyira túlzásba viszi, hogy agyarul már alig-alig beszél! 

error: Nem! 🤬