Bulvár

Belmondo forog a sírjában, hogy egy ilyen sz.rházi ember az Ő nevét használja!!!

A Belmondo zenekar frontembere olyan gyökérséget böfögött ki az internetre, hogy arra nem igen van magyarázat azon kívül, hogy Czutor Zoltán egy sötét elme

Ezt sikerült kiírni!🤬

Akkor kezdjük el értelmezni, mit is írt.
Elméletileg reagált a kutyások általi kirohanásokra, akik nyilván a pirotechnikai eszközök ellen kampányolnak, hiszen az állataik jellemzően rettegnek ezektől az eszközöktől.

 

Czutor valamilyen statisztikával rendelkezhet annak a tekintetében, hogy akik fenyegetődznek azoknak a java része nem szedi fel a kutyagumit.
Ezt, hogy honnan vette azt nem lehet tudni, de talán nem is ez a lényeg.
A kiírás inkább arról szól, hogy akkor most már csak azért is büntessük meg az állatokat, amiért a gazdájuk nem takarít utánuk.
Tehát adott a kutya, aki a csak a természetnek engedelmeskedik, amikor elvégzi a dolgát, és esetenként adott pár olyan kutya gazda, aki nem szedi fel a végterméket.
Hát ki ilyenkor a hibás??? Na ki…naná, hogy az a rohadt szőrös dög….meg is kell büntetni…szóval mi ebből a konklúzió…Naná, hogy hajrá durrogás….
Remélehetőleg ettől majd a kutyák jól megrettennek, és ezek után kétszer is meggondolják, hogy hova, és mikor sz*rnak, és talán a durrogás hatására talán megtanulnak WC-be üríteni, vagy elsajátítják a tudományát annak, hogy kell maguk után eltakarítani a sz*rt!
Nem kell ehhez más eszköz….nemigaz Czutor úr…csak jó helyre kell dobni a petárdát, és majd tanul belőle az a koszos dög.

Az már egy egészen más dolog, hogy a kutyákon kívül vannak macskák, és egyéb állatok, vagy autizmussal élők, akik szintén rettegnek a durrogástól…De hát Czutor Úr szerint egy jó nagy petárdázással lehet revansot venni amiatt, hogy a kutyák egész évben odapiszkítani a járdára, ide-oda, és nem szedik fel…

Czutor zenekarának, a híres francia színész nevét válaszotta, aki az közismerten az egyik legnagyobb kutyabarát volt, és az egész életét kutyák társaságában töltötte. Ehhez képest ez a kiírás egy eszement ember agymenése, aki tele van dühvel, ami most kifröccsögöt az internetre.

A road trip to Norway’s best view

Kjeåsen is famous as one of the most isolated inhabited corners of Norway. And while getting here is a wild adventure, it’s the views from the top that truly stir the spirit.

Pope praises ‘wise, tender’ Benedict at solemn burial

Pope Francis has joined pilgrims in St Peter’s Square to preside over the funeral of his predecessor, who resigned from the papacy in 2013. The dome of St Peter’s basilica at the Vatican was shrouded in mist as the cypress-wood coffin containing Pope Benedict XVI’s body was brought out and placed on the steps. There was applause from the faithful who had gathered for the funeral. Benedict was then interred in a tomb beneath the basilica. Clergy from around the world had come – cardinals in red vestments, nuns and monks in their dark robes.

error: Nem! 🤬